Cotlet de porc la tigaie

9 februarie 2011Diva in Bucatarie

Cotlet de porc la tigaie.

Cea mai simpla dintre retele de friptura poate deveni vedeta daca aveti grija sa ii faceti un aranajament frumos in farfurie. Parerea mea este ca si cei mai lenesi sau incepatori in ale gatitutului vor obtine o masa gustoasa cu munca putina.

INGREDIENTE:
pentru 6 persoane:

6 cotlete dezosate
sare
piper
cimbru uscat
ulei pentru prajit – cat sa acopere fundul tavii

PREPARARE:

Spalam carnea si o usucam cu un servet de bucatarie, apoi o condimentam cu sare, piper, cimbru. Tigaia cu ulei o lasam sa se incinga pe foc. Punem cotletele in uleiul fierbinte si il rumenim pe ambele parti, nu foarte mult timp pentru a nu se usca.

Putem pune putin unt cu usturoi pe cotlet. Il servim imediat cu garnitura de orez, brocoli, sau cartofi si cu o salata verde. Va propun sa beti un pahar de vin rosu, merge perfect cu cotletul acesta.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Si eu fac genul acesta de friptura si este adevarat ca de cele mai multe ori retetele simple sunt si cele mai delicioase. Pupici !

    1. Pentru carnea de vita procedam voi pregati reteta cat de curand. Nu este nevoie sa ungeti cotletul cu ulei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *