fbpx

RETETE RECENTE

BARCUTE – DE POST

November 21, 2010 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

2 ardei grasi
1 ceapa mica
1 morcov
1 felie ardei kapia
1 ceasca de orez
2 linguri de vin alb
4-5 nuci
cateva masline fara samburi
2 fire de patrunjel
sare
piper

PREPARARE:

Calim ceapa si apoi adaugam morcovul ras si ardeiul kapia tocat marunt. Adaugam orezul si il calim putin. Turnam apoi o cana de apa, vinul si condimentam cu sare si piper. Cand scade apa si orezul este fiert luam de pe foc si adaugam nucile tocate grosolan.

Umplem ardeii, pe care i-am taiat in jumatate si i-am curatat de samburi, cu orez. Ornam cu masline si patrunjel. Ii punem intr-o tava unsa cu ulei si ii dam la cuptor pentru 15 minute la 200°C.

Pofta buna!

Comentarii

  • Fotografiile sunt atat de bune, incat numai privindu-le ti se face pofta. Am sa vad daca reusesc si eu sa pun in practica reteta propusa de tine.
    Felicitari!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!!! Merita sa incerci reteta, este rapida si cred ca ii va placea si lui Dan! te pup!!!

Leave a Reply to Nicoleta Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *