Muschiulet de porc umplut cu carnati

9 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Muschiulet de porc umplut cu carnati. Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

INGREDIENTE

1 muschiulet de porc lunguiet
3 carnati
1 bucatica de kaizer
1 ceapa mare
1 catel usturoi
boia dulce
2-3 frunzulite rozamarin
1/2 lingurita de cimbru
sare
piper
50 ulei
1 ceasca vin alb

PREPARARE:

Taiem muschiuletul pe lungime si il batem foarte putin, sa nu distrugem fibra. Cel mai bine ar fi sa il intindem cu un sucitor. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului.

Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi siguri ca nu se desface. Taiem ceapa in 4 sau 6 bucati si o punem pa langa muschiulet in tava. Peste acesta vom aseza kaizerul taiat feliute si rozmarinul tocat marunt. Mai saram si piperam putin, punem restul de carnat taiat bucati in tava.

Turnam uleiul si vinul peste acestea si le dam la cuptor, la 200°C, acoperind totul cu o folie de staniol, direct pe carne, pentru 30 de minute. Apoi scoatem folia, intoarcem muschiuletul pe cealalta parte, fara a mai pune kaizerul deasupra (Kaizerul il lasam in tava langa carnat si ceapa) si il dam iar la cuptor, pana se va rumeni putin. Nu trebuie sa il lasam foarte mult pentru ca se va usca carnea.
Il putem servim cu cartofi (sub orice forma), mazare sote, ciuperci sau alta garnitura care va place.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *