fbpx

RETETE RECENTE

BATOANE ALB-NEGRU

August 6, 2010 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

350 g faina
1 praf de sare
90 g unt
150 g zahăr
2 oua
2 linguri Nesquik
1 lingura cacao

PREPARARE:

Se amesteca untul cu zaharul. Se adauga ouale intregi si se amesteca bine, pana la omogenizare.

Adaugam si faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua jumatati. In una din ele adaugam Nesquik si cacao si amestecam pana se coloreaza compozitia. Din cele doua jumatati facem 2 bile si le bagam in staniol la frigider pentru o ora.

Dupa ce le scoatem din frigider, incalzim cuptorul la 180°C. Punem hartie de copt in tava si facem 2 rulouri de culori diferite pe care le punem unele langa altele, le rasucim si le punem pe hartie. Se lasă un mic spatiu între batoane pentru ca acestea vor creşte un pic. Le dam la cuptor pentru 12-13 minute si apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult!

Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *