Un workshop de gatit cu cu Aida Parascan

December 16, 2015

 

Pentru pasionatii de cooking, Mos Craciun vine mai devreme, pentru ca weekendul asta aveti sansa sa castigati un workshop de gatit cu Aida Parascan si un exemplar al cartii sale – “Retete pentru suflet”! Duminica, pe 20 decembrie, intre orele 16:00-19:00, Aida va asteapta in magazinul Flanco din Baneasa, cu un super show de live cooking si cu sfaturi utile pentru masa de sarbatori.

Poza-Aida

 

Aida a castigat competitia MasterChef in 2013. I-a cucerit pe cei trei jurati de la MasterChef cu un desert cu portocale ce avea piscoturi pregatite de ea, reusind apoi sa ii cucereasca pe chefi la fiecare proba cu aranjamentele farfuriilor dar si cu gustul preparatelor sale.

Lansarea unei carti de bucate a fost primul gand care i-a trecut prin minte Aidei dupa ce a castigat MasterChef. Pasiunea sa pentru deserturi a determinat-o sa stranga retetele pentru a le publica, iar anul acesta visul sau a devenit realitate.

coperta-carte

Puteti castiga aceasta carte si un workshop pentru gatit cu Aida foarte simplu. Trebuie sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa ii transmiteti ce desert va placea cel mai mult in copilarie, in perioada sarbatorilor de iarna. Comentariile care vor intra in concurs vor fi lasate pana duminica, 20 decembrie 2015, ora 14:00. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul random.org, in direct, in magazinul Flanco din Baneasa, duminica la ora 16.00. Conditia obligatorie pentru a fi declarat castigator si pentru a intra in posesia premiului este sa fiti prezenti la eveniment atunci cand va avea loc extragerea. 😉

Cat despre workshop, nu pot sa va spun decat ca veti avea o multime de lucruri de invatat in cele doua ore pe care le veti petrecere impreuna cu Chef Aida, la Academia Culinara din incinta showroom-ului Euphoria. Nu va faceti griji ca sunteti prea aglomerati cu treburile de dinainte de sarbatori, pentru ca intalnirea va avea loc la inceputul anului urmator, in a doua parte a lunii ianuarie.

Dar pana atunci nu uitati de evenimentul de duminica, gazduit de magazinul Flanco. Alaturi de Chef Aida Parascan va fi prezent si Vladimir Draghia, asa ca veti avea parte de o atmosfera placuta si de un show culinar live, ce ne poate inspira pentru meniul de sarbatori. Partener al acestui eveniment este Gorenje si veti putea achizitiona electrocasnice mici cu o reducere de 20%, dar vor organiza in timpul show-ului si o tombola cu premii surpriza.

Eu voi fi acolo si va astept cu drag, in numar cat mai mare!

 

 

 

 

Comentarii

  • Imi este sa aleg un desert anume, dar cel mai mult acum iarna este cozonacul.

  • Mihaela

    Desertul preferat al copilariei mele era si inca este cozonacul bunicii cu cacao si nuca sau cel cu branza, facut in cuptorul din lut si rumenit cu grija.

  • Pe langa cozonacii traditionali care sunt nelipsiti de pe masa de Craciun imi aduc aminte de napolitanele cu crema caramel ,nuci si rahat….http://mmihalache.blogspot.ro/2013/03/napolitane-cu-crema-caramelnuci-si-rahat.html.

  • Adina

    Laptele cu gris si dulceata deasupra!Si faguri si nucile umplute

  • adoram prăjitură krantz facuta de bunica mea, in mod special, insa iubeam si iubesc si acum dulciurile pe care le pre par cu mare dragoste. Aida mi-a placut si as fi onorată sa învăț ceva de la ea. Nu am eu norocul asta dar merita măcar sa incerc.

  • Sarbatorile de iarna, mereu le petreceam in Maramures, la matusa mea. Multtteee prajituri cu crema, foi si fursecuri. Prajitura cu foi cu miere si crema caramel, a fost mereu favorita mea 😉

  • glodeanu-carata catalina

    julfa

  • Cozonacul cu nuca era preferatul meu, dar nu oricare…doar a vecinei noastre 😉 😉 :)!

  • Destul de dificil sa evidentiez unul singur, dar cred ca cel mai mult si cel mai mult imi placeau cornuletele umplute cu gem si nuca 🙂

  • Dulciurile Craciunului copilariei imi abunda in minte, dar aroma de mere coapte din iernile geroase ma determina sa optez pentru reteta Mere coapte cu nuca, miere si ienibahar (http://mancamsanatos.ro/mere-coapte-cu-nuca-miere-si-ienibahar/)

  • imi place, like=share, particip, astea da, felicitari, bravo,.like&share, particip

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *