GUSTARE DE 10

July 7, 2017

Dragii mei va invit la cel mai simplu concurs. Unul de vara, in care nu va pun sa gatiti.

Eu sunt mare fan branza de capra, asa ca concursul acesta este despre retete cu branza de capra LaColline, care sarbatoreste 10 ani de cand a produs primul lot de branza de capra.

Si de atunci fac branza de nota 10!

 

Asadar, iata despre ce este vorba in acest concurs: Puteti castiga produsele LaColline exact cele pe care le-am primit si eu.

Cum? Foarte simplu: Trebuie sa lasati un comentariu la aceasta postare in care veti spune ce produs din gama LaColline merita nota 10 si ce ati vrea sa pregatiti cu el, pana in data de 19 iulie 2017.

Castigatorul cu comentariul cel mai inspirat va fi ales de un reprezentant LaColline si va fi anuntat in continuarea acestei postari in data de 20 iulie 2017.

Concursul se adreseaza persoanele care au domiciliul pe teritoriul Romaniei. Premiile vor fi eliberate numai pe baza unui act de identitate, aflat in termenul de valabilitate. Pentru a putea livra premiile trebuie sa fie trimise datele de contact (nume, prenume, adresa si numar de telefon ) in maxim 2 zile lucratoare de la anuntarea lui pe www.divainbucatarie.ro. In cazul in care nu se respecta acest termen, organizatorii isi rezerva dreptul a acorda un nou premiu. Premiile se vor livra in termen de 7 zile lucratoare castigatorilor. Va asteptam cu drag si va dorim inspiratie!

 

 

Departajarea a fost foarte grea, insa nu putem alege decat un castigator. Va multumim tuturor pentru participare!

Castigatorul concursului este Rocsy Ciobanu.

Asteptam adresa si numarul de telefon pentru a putea trimite premiul.

 

 

Comentarii

  • Ion M

    Cu batonul din branza de capra as face placinta din foietaj

  • Cretu Veronica

    Buna, toate produsele din aceasta gama imi plac. Imi place foarte mult si laptele si iaurtul de capra. As vrea insa sa pregatesc o prajitura cu crema de branza dulce si fructe de sezon,caise sau piersici. O prajitura fara coacere,rece si racoroasa.

  • Adriana Micsa

    Rulou cu mucegai alb 125 g e super bun pentru o salata de vara cu muuulte legume si seminte de susan !

  • Mihai Monica

    Eu as face branza de capra la gratar cu mamaliguta si boia iute!

  • Panaite Geanina

    Foarte bune produsele….poate unt de capra daca ati reusi sa scoateti pe piata ar fi super.

  • Creangă Ionela

    Înghețată din zmeură, cireșe, mascarpone, brânză de capra tartinabila, un baton de vanilie și miere de albine. Încercați este delicioasa.

  • Trifan Valentin

    Eu aș asezona rulourile de brînză pe bruschete cu busuioc iaurtul l-aș servi dimineața la micul dejun cu pîine prăjită iar batonul se va prepara cu clătite gogoși plăcintă

  • Cristea Angela Maria

    Toate merita nota zece ! In special brânză de capra . Cu ea as pregăti o budinca de dovlecei . O înghețată cu zmeură si brânză de capra . Tarta cu ceapa caramelizata si brânză de capra . Piept de pui cu rucola si brânză de capra . Trufe de brânză cu nuci si pepene !

  • Lubita

    In primul rand felicitari pentru produsele primite,sper sa le castig si eu pentru ca ador branza si tot ce inseamna lactate de capra!! sunt sanatoase mai ales consumate de la o anumita varsta si nu numai,merita nota 10!!

  • Lubita

    As pregati cu aceasta minunata branzica de capra in primul rand o tarta cu rosii cherry si cubulete de branza de capra,apoi cateva minitarte cu zmeura,cubulete de branza si rozmarin,nu mai vorbesc de multe pateuri sau miniplacinte

  • Branza de capra este printre preferate. Pe langa gustul inconfundabil are si proprietatea de a fi asociata cu usurinta cu alte ingrediente.
    Imi place maxim in salate de vara, pe bruschete sau dand nuante subtile supelor crema.
    Imi plac mult rulourile fie ele cu trufe, mucegai alb sau trufe, dar si cele gata pregatite sunt ajutorul perfect pentru o intalnire cu prietenii.

  • Gainaru Elena

    Eu o consum asa pt ca am mare nevoie de ea …sunt bolnavă de cancer

  • Rulourile cu branza de capra, crema de branza tartinabilă dar și cea din categoria ”Platou Party” LaColline sunt perfecte pentru a face platouri cu aperitive usoare de vara sau salate salate satioase cu care sa-ti intampini musafirii la o masa festiva.
    Mi-ar placea să le incerc combinându-le cu legume si fructe proaspat culese de la mine din gradina.
    Laptele, iaurtul sau kefirul le-as folosi pentru a face delicioase retete de smoothie. La fel, in nenumarate combinatii cu legume si fructe proaspat culese din gradina noastra. Laptele de capra este mult mai sanatos decat cel de vaca asa ca o cura cu acesta nu ne-ar strica. Ar fi chiar indicata.

  • Dya

    Ador produsele La Colline, sunt nelipsite din bucataria noastra. Incerc, pe cat posibil, sa le includ constant in meniul fetitelor, consumate ca tare, sau insotind diferite aperitive. Daca ar fi sa aleg acum, m-as opri la Brânza cu mucegai alb, pe care as “imbraca-o” in file de somon afumat ori as combina-o cu struguri albi si cuburi de pepene galben, reci!

  • Amalia Sasarman

    Branza crema cu marar este perfecta pentru niste clatite cu somon, branza de capra cu marar si castravete verde.

  • E foarte buna si sanatoasa branza de capra. Alaturi de cea de oaie , e printre preferatele casei. Mi-ar placea sa fac un amestec de branza de capra cu fasiute de ardei iute, din care sa pregatesc niste bulgarasi pe care sa-i tavalesc prin faina, ou batut si panko si pe care sa ii prajesc aurii, crocanti si delicioasi. Ma si imaginez in fata unui castron plin cu bunatati doar pentru mine! 🙂

  • Petre Cristina Oana

    Din lapte, iaurtul și branza de capră aș putea pregăti o plăcintă cu brânză și stafide, un cheesecake.

  • RODICA

    Hmmm…branza de capra , cea mai buna branza si cea mai sanatoasa…
    In timp ce as saliva incontinuu ( de pofta ☺)as pregati niste paine toast prajita si repede , repede ,ca sa nu-mi fuga pofta , as face o pasta din branza de capra ,amestecata cu nuci taiate mai marisoare si cu putina miere de la abinutele cele harnice …si …cu un ritual numai de mine stiut 😉, as intinde-o pe painea , care miroase a copilarie …POFTA BUNA !

  • Maria Negrila

    In aceste zile in care caldura excesiva devine suparatoare un desert racoros si gustos este binevenit!
    “Branza crema tartinabila” se amesteca cu mixerul cu cateva linguri de miere, zahar vanilat si frisca. Se adauga apoi sosul obtinut prin zdrobirea catorva caise. Se pune in congelator penru cateva ore.
    Inghetata se serveste intr-un bol de sticla. Se orneaza cu sosul obtinut dintr-un fruct kaki si cuburi de pepene galben.

  • Alina Piftor

    Ar merge perfect ruloul cu verdețuri pentru o salată delicioasă de paste!

  • claudia jurj

    Rulouri din castraveti sau dovlecei umplute cu branza de capra asezonata cu marar.

  • dan m

    Buna,
    As face niste rulouri cu vinete la gratar si apoi marinate in ulei, ghimbir, lamaie si crema branza cu marar pe care le-as baga doar 10 min la cuptor. Se pot manca calde sau reci …

  • Branza de capra este prima alegere din puncul meu de vedere. Din ce produse LaColline am deja intentia sa incerc un nou amestec pentru cheesecake. Blatul sa il fac din fistic caramelizat, branza de capra tartinabila combinata cu miere, putin zahar, smatana pt frisca si niste oua, si peste toate astea o minunata crema de lime. Cred ca suna interesant.

  • De la mic la mare iubim branza de capra. Pentru familia mea as pregati pulpe de pui umplute cu rulou “a la Provence” si cartofi noi la cuptor.

  • Barbu Ioana

    Aleg drept cea mai buna branza tartinabila cu scopul de a o folosi in realizarea unui cheesecake; cheesecake-ul este unul din deserturile mele preferate, iar branza este elementul esential in obtinerea unei prajituri bune!

  • Florina

    Imi place foarte mult Premium clasica ”La colline”. O folosesc in special la bruschetele cu somon, rosii si rucolla.
    Foarte buna si sanatoasa!

  • Produsele “La colline” sunt cele mai bune produse preparate din laptele de capra ,ați reușit să cuceriți toată fam mea cu produsele voastre. FERICITARI ȘI AȘTEPTĂM ȘI ALTE PRODUSELE NOI.

  • Rocsy Ciobanu

    Sincer, nu am folosit nici un podus “LaColline”, deci e greu sa spun care merita nota 10. As pregati cu ele mic-dejunuri rapide, niste rulouri umplute cu branza si ton, pentru tarte sarate ar fi iarasi potrivite. Cu siguranta se pot pregati multe cu aceste produse.

  • Cred ca toate produsele La Colline merita nota 10. Branza de capra este o sursa importanta de vitamina B12 si un binecunoscut aliment anti-cancerigen, anti-anemie si foarte bun pentru sanatatea oaselor.
    As pregati niste ardei capia umpluti cu branza de capra si marar. Un deliciu in aceasta vara, in plus: sanatate curata.

  • claudia

    Buna ziua,
    Cred ca cea mai potrivita reteta cu branza de capre ar fi reteta mea favorita: Cordon bleu cu brânza de capră si frunze de tarhon. Le-as servi cu o salata. Foarte sănătos si foarte gustos.

  • Stoica Iuliana

    Toate produsele La Colline merita nota 10 insa Branza de Capra este cea pe care o folosesc cel mai des. De cand eram mica bunicii ne puneau sa mancam muuulta multa branza de capra ca sa crestem mari si puternici. Dar noi copii mofturosi nu eram tot timpul de acord cu ideeile lor. Pana cand am descoperit ce buna este branzica de capra in ciorba. Da stiu este o combinatie destul de ciudata dar noua tare mult ne-a placut. Iar obicieiul se pastreaza si acum. Cand fac ciorba imi place sa pun si faramite de branza de capra cand o servesc. Este delicos 😀

  • Elena Stoica

    Mmmm…știu ce as face
    Meniu ușor de zi de weekend end de vara:
    Mic dejun cu 2 feluri de tartine: chifle integrale cu semințe, sos pesto, felii de baton simplu, clasic, felii de rosii și câteva frunze de racola. Tartine 2 as face cu brânză crema cu mărar, somon afumat, felii de castravete și suc și coaja de lămâie rasa fin.
    Ptr prânz, salata de legume umplute. Adică as umple roșii, ardei de diverse culori și bărcuțe de castravete cu cuburi din toate rulourile amestecate cu baby spinach mult, mărar și patrunjel, suc de lămâie și ulei de măsline.
    Seara m as limita la un desert răcoros: brânză proaspătă de capra cremuita cu iaurt și miere cu care construiesc un desert la pahar în straturi, adică strat de crema de brânză, cuburi de pepene galben și nectarine, încă doua straturi ca cele mai sus și pun la servire crumble de biscuiți și migdale sfaramate pisat deasupra.
    Delicii…mmmmm

  • Sunt mandra de calitatea produselor LaColline. Ca tehnician nutritionist, ma alatur gamei de produse light, prin care sa nu agresam nici populatia animala (prin productii peste puterile acesteia), nici populatia umana (prin consumul excesiv al grasimilor saturate, care afecteaza sanatatea in timp). In acest sens, ador iaurtul si kefirul de capra, pe care le recomand tuturor varstelor (intrucat nu provoaca fermetatie), de savurat simple, in clipe de ragaz sau pe fuga in scurtele pauze de la serviciu, neasociate insa cu carnuri pentru a nu intra in conflict cu sucurile gastrice. Recomand o salata pentru orice moment al zilei extrem de nutritiva, un complex alimentar care te scuteste de timp petrecut in bucatarie: legume crude razuite grosier, cu un dressing pe baza de iaurt sau chefir de capra LaColline, cu mirodenii in functie de anotimp ! Pentru mese festive sau binemeritate clipe de rasfat culinar, recomand celebra branza de capra LaColline, razuita fin peste paste crud vegetariene din dovlecei sau sfecla rosie, cu dressing de verdeturi si mirodenii, care sa ajute digestia proteinelor de calitate din branza, cu adaos de seminte de in macinate grosier, factor antiaterogen care echilbreaza colesterolul din grasimea continuta in branza.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *