Acasa

23 octombrie 2017Diva in Bucatarie

Acasa. Acasa este locul unde ma simt bine alaturi de familia mea, unde fiecare camera are o poveste de spus, locul in care din bucataria mea pornesc ideile si retetele mele pentru voi.

Acasa este locul unde ma simt bine alaturi de familia mea, unde fiecare camera are o poveste de spus, locul in care din bucataria mea pornesc ideile si retetele mele pentru voi.

Va invit sa pasiti virtual in casa mea, prin ochii celor de la Wizmo. Mi-au trecut pragul zilele trecute si mi-au luat un scurt interviu. Nu am povestit despre tehnologie, gadgeturi si accesorii ce ne pot face viata mai usoara, a fost mai degraba o dicutie despre ceea ce este in spatele retetelor mele, despre locul in care eu si familia mea il iubim pentru ca l-am facut singuri, punand in fiecare caramida mult suflet si bucurie.

Decorul casei in general l-am gandit noi, dar partea de bucatarie-sufragerie a fost reamanajata in aceasta vara cu ajutorul unei firme specializate in arhitectura si design.

Iata ce au vrut sa afle cei la Wizmo:

 

#CuNoiAcasa in bucataria unei dive

Proiectul #cunoiacasa continua astazi cu o vizita in casa a carei bucatarie a fost special gandita pentru a sustine pasiunea Cristinei de a gati intr-un mod cat mai eficient. Pentru a afla cum arata bucataria unui blogger culinar si ce idei puteti pune si voi in practica din experienta sa, va invitam #cunoiacasa la Cristina Toth, femeia din spatele blogului DivaInBucatarie.ro. 

  • Inainte de a ne relata povestea casei tale, spune-ne, te rog, cateva cuvinte despre tine si despre blogul tau. Cand si de ce ai pornit DivaInBucatarie.ro?

Diva In Bucatarie este proiectul meu de suflet pe care l-am crescut in ultimii 7 ani, din momentul in care m-am hotarat sa ramnn acasa alaƒturi de copil. Locuim la marginea Bucurestiului, iar scoala lui este destul de departe de casa.

  • In tot acest timp, ce rol a jucat pentru tine bucataria casei tale?

Bucataria casei mele a fost proiectata ai realizata cu 2 ani inainte de a incepe blogul. Dar, daca ar trebui sa o refac, probabil tot la acest proiect m-as intoarce pentru ca am incercat sa imi pun lucrurile in asa fel incat sa nu imi ia mult timp nici sa pregatesc mancarea, dar nici sa strang prea mult cand termin. Pe atunci lucram, ajungeam acasa dupa ora 19.00, ma jucam cu copilul, apoi gateam ceva pentru ai mei sau pachetelul pentru a doua zi la birou.

  • Cat de importanta este bucataria pentru un blogger culinar sau pentru orice pasionat de gatit? Cum ar trebui sa fie amenajata pentru a eficientiza timpul petrecut gatind?

Pentru un blogger culinar pasionat, care isi dedica mult timp experientelor, cuptorul este piesa cea mai importanta din bucatarie. Toate celelalte lucruri vor gravita cumva in jurul lui. O plita eleganta cu sticla neagra este foarte estetica, da bine in poze, insa este foarte greu de intretinut, asa ca atunci cand faci o astfel de alegere trebuie sa te gandesti de doua ori la timpul petrecut pentru spalarea ei.

  • Ce crezi ca n-ar trebui sa lipseasca din acest spatiu?

Dulapuri incapatoare in care vor poposi farfurii si vase speciale folosite doar pentru poze, sertare pline de condimente si arome s, daca se poate, un frigider foarte mare, cel mai mare, lucruri care fac viata unui blogger culinar mai usoara.

Pentru a citi interviul complet va invit sa cititi materialul complet pe blogul Wizmo.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *