Doua retete delicioase cu avocado

11 mai 2017Diva in Bucatarie

Doua retete delicioase cu avocado. Inghetata raw din avocado este prima reteta delicioasa pregatita cu ajutorul mixerului multifunctional MixSy de la Zepter.

Mixerul multifunctional MixSy de la Zepter este noul meu prieten in bucatarie. Este foarte puternic, ne scuteste de mult timp si efort in procesul de pregatire a retetelor si as spune ca m-am indragostit la prima vedere de acesta. Este rapid, compact, silentios, usor de folosit si de curatat. In cateva secunde reuseste sa faca ceea ce alte mixere realizeaza intr-un timp mult mai mare.

Aveam in casa cateva bucati de avocado coapte, asa ca mi-am propus sa testez mixerul realizand pentru inceput doua retete delicioase si sanatoase, deserturi usor de pregatit in orice anotimp, atunci cand avem pofta de ceva bun.

Inghetata raw din avocado este prima reteta delicioasa pregatita cu ajutorul mixerului multifunctional MixSy de la Zepter.

Pentru a pregati aceasta inghetata avem nevoie de urmatoarele:

INGREDIENTE:

2 buc. avocado coapte – ready to eat

150 ml sirop de artar

400 ml lapte de cocos – in doza metalica – pus 12 h la frigider inainte de preparare

Pentru decor si servit:

afine

physallis

PREPARARE:

Incepem prin a pune in recipientul mixerului laptele de cocos, apoi siropul de artar si cele 2 bucati de avocado curatate de coaja si sambure.

Pentru a pregati inghetata raw din avocado folosim mixerul MixSy la prima treapta de viteza. Este un mixer foarte puternic, iar cutitul special al tocatorului pentru fructe si legume ne ajuta sa le tocam usor si sa obtinem o crema fina, omogena. Punem crema la congelator minim 4 ore, apoi o mancam adaugand pentru decor  si un plus de savoare afine si physallis.

Budinca raw de ciocolata cu avocado este al doilea desert pregatit cu mixerul MixSy de la Zepter.

Pentru a pregati budinca raw de ciocolata cu acocado avem nevoie de:

INGREDIENTE:

120 ml lapte cocos – in cutie carton – cel care se gaseste la 1 l

1 avocado mare copt

10 curmale moi fara samburi

80 ml sirop de orez

2 lingurite pudra bio de cacao
PREPARARE:

Curatam avocado de coaja si sambure si punem toate ingredientele in recipietul mixerului, apoi le mixam la viteza 1 pana obtinem o crema fina.

Punem budinca la rece 30 minute, apoi o decoram cu fructe si o mancam.

Iata si in varianta video prezentarea retetelor, astfel incat sa va fie mai usor sa le pregatiti:

Pofta buna!

Daca pregatiti retetele va astept pozele, iar daca le distribuiti va multumesc!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

      1. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii ’60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *