Athénée palace hilton a redeschis terasa restaurantului roberto’s

25 aprilie 2017Diva in Bucatarie

Athénée palace hilton a redeschis terasa restaurantului roberto’s.

Athénée Palace Hilton a redeschis terasa restaurantului Roberto’s, La Strada in data de 12 aprilie, zi in care și-a facut debutul un nou meniu de vară creat de Hilton Executive Chef Franz Conde împreună cu Roberto’s Chef Marco Magri.

„În această vară, pe terasa La Strada atracția principală va fi zona de grătar, unde vom folosi un nou grătar acoperit, din ceramică, care ne permite să pregătim mâncarea într-un mod special, diferit de cuptoarele italienești cu lemne. Astfel, oaspeții Roberto’s vor putea savura fripturi clasice italienești, cum ar fi GallettoLombardo (puișor la grătar), Bistecca Toscana (biftec de vită), Gamberi Rossi (creveți roșii mediteraneeni) sau Polpo (caracatiță).“ precizează Chef Franz Conde.

Odată cu redeschiderea spațiului de vară, oaspeții se pot bucura de atmosfera relaxantă de pe terasă nu numai pentru a lua masa în aer liber, dar și pentru seri liniștite savurând un cocktail și câteva gustări italienești, cum ar fi mini-pizza a la Sophia Loren sau un Panino rustic (focaccia de casă).

În cazul în care preferați o cină elegantă, felurile clasice de mâncare din meniul Roberto’s sunt, de asemenea, disponibile: Orecchiette cu cârnați și broccoli, Risotto cu fructe de mare, sau Cotoletta alla Milanese (cotlete de vită) cu trufe.

Tot pentru aceasta vară, chefii Franz Conde și Marco Magri pregătesc o serie de întâlniri exclusive cu iubitorii artei culinare, în cadrul unui nou concept de Cooking Master Class – Tavolo dello Chef. Împreună cu sommelierii Roberto’s, cei doi chefi vor împărtăși din secretele combinării Pura Cucina Italiana cu cele mai bune vinuri din Romania, în cadrul unor clase de gătit săptămânale, special create pentru pasionații de bucătărie!

Inspirat de Restaurantul Roberto’s al hotelului Hilton din Amsterdam, Roberto’s este principalul restaurant al hotelului Athénée Palace Hilton , un loc perfect pentru intalniri cu mese elegante, spatii intime in jurul semineului, dar si un separeu pentru mese private, la care se adauga 90 de locuri la terasa La Strada deschisa din aprilie si pana in octombrie. Oaspetii se pot bucura de un meniu traditional italian, preparat din cele mai bune ingrediente.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *