Inchide

RETETE RECENTE

PAINE INTEGRALA PENTRU DIABETICI

February 15, 2017 | CATEGORIA

paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-A

Paine cu faina integrala, foarte sanatoasa si foarte rapid de pregatit, este perfecta pentru cei care au diabet sau cei care sunt la dieta. Avem nevoie de maxim 5 minute pentru a pune aluatul in tava si apoi o punem sa se coaca. Nu are nevoie de framantare sau timp de dospire.

INGREDIENTE:

500 g faina integrala

25 g drojdie proaspata

500 ml apa calduta

30 ml ulei de masline

20 g sare

90-100 g seminte (dovleac, floarea soarelui, susan)

PREPARARE:

Pentru a pregati paine integrala pentru diabetici trebuie sa punem faina cu drojdia, apoi adaugam apa calda.

paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-1paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-2

Adaugam sarea, uleiul, amestecam cu un cutit sau o lingura, apoi punem semintele si amestecam doar cat este nevoie sa omogenizam compozitia.

paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-3paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-4

Punem aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si optional putem sa decoram painea cu seminte (susan negru si dovleac).

Coacem painea integrala pentru diabetici in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 50-60 minute (in functie de puterea cuptorului din dotare), apoi o lasam pe un gratar sa se raceasca.

paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-5paine-cu-faina-integrala-reteta-pentru-diabetici-6

Sa aveti pofta!

Si sa fiti sanatosi! 🙂

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *