google plus pinterest twitter

ADS 1 code

APA INFUZATA CU LAMAIE, MENTA SI PETALE DE TRANDAFIRI

30 Jun 2016

apa-infuzata

Profitam de aroma fructelor si legumelor, dar si a florilor comestibile, pentru a obtine diverse arome pentru banala apa plata. In acest mod ne hidratam sanatos si ieftin, pentru ca ingredientele noastre nu costa mult, o parte din ele le gasim in gradina. Am pregatit si alte retete de apa ce va ajuta sa va hidratati si in acelasi timp puteti profita de proprietatile ingredientelor folosite:

apa cu castravete, lamaie si menta apa-cu-castravete-lamaie-si-mentajpg  apa cu capsuni apa-cu-capsuni sau apa cu ghimbir, castravete si lamaie apa-cu-ghimbir,-castravete-si-lamaie .

 

Pentru a face reteta de azi folosim la 2 l de apa plata, 2 lamai taiate felii subtiri, 8 crengute de menta (le zdrobim usor intre degete in apa din borcan) si petalele de la 1 trandafir mare pentru dulceata. Le punem intr-un borcan, il inchidem ermetic si lasam apa la rece peste noapte.

A doua zi putem bea apa rece, dar este la fel de buna si daca o lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Daca ideea de a bea 2 l de apa pe zi ni se pare o corvoada, incercam una din retetele propuse mai sus, ajuntand astfel organismul sa se hidrateze corespunzator pe toata perioada verii.

Daca va place reteta, puteti sa ii dati share, iar daca o incercati va astept pozele pe pagina de facebook sau la office@divainbucatarie.ro

 

 

Printeaza Printeaza
apa-infuzata

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner