google plus pinterest twitter

ADS 1 code

MARINARE RAPIDA CU MARINATA PREFIARTA

15 Apr 2016

marinare-rapida-cu-marinata-prefiarta

Marinarea carnii de miel poate fi realizata mult mai rapid folosind caserola de marinare rapida de la Food Saver. Nu vom mai tine frigiderul ocupat 24 sau 48 de ore pentru a obtine o carne frageda, aromata si gustoasa, intr-o ora putem obtine rezultatul dorit. Iata de ce avem nevoie:

INGREDIENTE:

700 g  pulpa de miel taiata fasii sau spata miel

200 ml apa

300 ml vin alb sec

1 ceapa medie

2 morcovi medii taiati fasii

1 felie foarte mica de telina

2 frunze dafin mici

2 boabe de ienibahar

1/4 lingurita cimbru

1/2 lingurita boabe de piper negru

1/2 lingurita boabe de mustar

PREPARARE:

Taiem ceapa pe jumatate, morcovii fasii si le punem la fiert in apa cu 200 ml vin si condimente. Dupa ce a fiert cateva clocote luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Zarzavatul este inca tare, dar isi va lasa aroma in timp ce se marineaza carnea. Dupa ce s-a racit turnam peste carnea de miel impreuna cu restul de vin.

marinare-rapida-cu-marinata-prefiarta-a

Punem carnea spalata bine in caserola pentru marinare rapida, turnam marinata fiarta si racita peste ea, apoi punem capacul si verificam daca este inchisa etans. Caserola este dotata cu o supapa legata de aparatul de vidat printr-un furtun. Pornim aparatul pentru a vida marinata si carnea, de 3-4 ori, apoi lasam carnea sa se marineze in jur de 30-45 minute.

marinare-rapida-cu-marinata-prefiarta-b

Putem sa pregatim carnea la cuptor, la gratar sau in mancare de genul stufat, tocanite, chiftelute.

Va asigur ca veti obtine cea mai buna friptura de miel!

 

 

Printeaza Printeaza
marinare-rapida-cu-marinata-prefiarta

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner