Medalioane din muschiulet de porc cu sos de ciuperci

24 ianuarie 2016Diva in Bucatarie

Medalioane din muschiulet de porc cu sos de ciuperci. Medalioane din muschiulet de porc fragede, gustoase insotite de ciuperci si un sos cu smantana vor fi pe perfecte pentru un pranz sau cina in familie.

Medalioane din muschiulet de porc fragede, gustoase insotite de ciuperci si un sos cu smantana vor fi pe perfecte pentru un pranz sau cina in familie.

INGREDIENTE:

1 muschiulet de porc – aprox. 500 g

250 g ciuperci champignon

1 ceapa mica

1 lingura telina rasa

4 linguri ulei

sare

piper

300 ml smantana pentru gatit

1/2 lingurita faina

PREPARARE:

Taiem muschiuletul de porc rondele cu o grosime de aproximativ 1 cm, apoi calim bucatile de carne pe ambele parti avand grija sa nu uscam carnea. Scoatem bucatile de carne din tigaie si le tinem intr-un vas ce le pastreaza temperatura), apoi calim ceapa tocata marunt si telina rasa fara sa spalam sau sa schimbam tigaia.

medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-1medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-2

Adaugam ciupercile taiate felii, le calim pret de 3-4 minute, apoi adaugam carnea si calim inca 1 minut. Adaugam smantana amestecata cu faina sare si piper, lasam pe foc inca 2 minute, apoi putem manca avand alaturi o garnitura din orez, cartofi sau legume sotate.

medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-3medalioane-din-muschiulet-porc-cu-sos-ciuperci-4

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *