Detergentul de vase asevi

12 decembrie 2015Diva in Bucatarie

Detergentul de vase asevi. Cei care ma cunosc stiu deja ca am multi prieteni si ca imi place sa gatesc pentru ei. Asa ca am casa plina destul de des si masa pregatita pentru pentru oaspeti.

Cei care ma cunosc stiu deja ca am multi prieteni si ca imi place sa gatesc pentru ei. Asa ca am casa plina destul de des si masa pregatita pentru pentru oaspeti.

Intalnirile cu prietenii sunt minunate, dar cand acestia pleaca, exact ca in reclamele de la televizor, cand ma uit la muntele de vase ce ma asteapta sa le spal ma apuca „durerea de cap”.

O parte din acestea intra in masina de spalat vase, dar raman foarte multe pe care trebuie sa le spal eu, caci nu voi pleca la culcare lasand vase in chiuveta.

Am avut norocul sa primesc detergentul de vase Asevi  si sunt foarte incantata de el. Este foarte concentrat, are putere mare de curatare.

Farfuriile cu oul uscat s-au curatat usor, din cateva miscari, la fel si sosul de la friptura. Tacamurile din inox aratau impecabil, paharele straluceau fara sa fie nevoie sa fie sterse in exces cu prosopul de bucatarie, fapt ce mi-a adus un mare zambet pe fata.

Iar wok-ul meu de care se lipise carnea de pui s-a spalat atat de usor caci nici mie nu imi venea a crede.

Si pentru ca apa de la robinet este dura as spune ca nu am simtit nevoia sa folosesc crema pentru maini dupa ce am terminat de spalat. Iar asta nu poate fi decat un alt plus!

De multe ori cand nu stim ce sa alegem citim etichetele produselor, iar Asevi  ofera instructiuni clare si cuprinzatoare.

Atunci cand alegem detergentul de vase este bine sa stim ce cumparam, asa ca il recomand ca fiind un produs de calitate, ce curata eficient, astfel incat sa putem spune ca „merita toti banii” , devenind un ajutor de nadejde pentru curatenie. 😉

Si ca sa incheiem curatenia din bucatarie, dupa gatit si spalat vase, putem folosi Solutia universala cu degresant Asevi   in formula concentrata, speciala pentru suprafetele din bucatarie si nu numai. Poate fi utilizata pe gresie, faianta, mobilierul de bucatarie, jaluzele, pentru curatarea aparaturii electrocasnice, peste tot unde se acumuleaza murdarie si grasimi extreme. Aceasta are mare avantaj de a igieniza, se usuca rapid si are un parfum discret.

Se apropie sarbatorile iar numarul vaselor folosite se va inmulti in aceasta perioada. Eu sper sa va ganditi sa il testate si apoi sa imi spuneti parerea voastra despre aceste produse.

Pana atunci, va doresc spor la curatenie!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Nu am vazut in ca detergentul asta,dar o sa-l caut si o sa-l incerc.Daca mi se va parea un pret bun la calitatea si cantitatea oferita in magazina sigur se va afla si in bucataria mea unde vesnic sunt o multime de vase de spalat dupa gatirea diferitelor feluri de mancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *