Rosii cherry cu mozzarella la cuptor

1 august 2015Diva in Bucatarie

Rosii cherry cu mozzarella la cuptor. Taiem capacul rosiilor, scoatem miezul, punem pe fundul fiecarei rosii cateva cubulete de paine prajita 9vor absorbi lichidul pe care il lasa rosiile), apoi biluta de mozzarella.

Pentru categoria sa ne prefacem ca gatim exista retete ca aceasta. Lucrurile simple sunt uneori cele mai bune, asa ca rosiile cherry umplute cu mozzarella la cuptor sunt absolut perfecte pentru o gustare calda si rapida. Nimic complicat, dar rezultatul este foarte gustos. Iata de ce avem nevoie pentru a le pregati:

INGREDIENTE:

rosii cherry mai mari

mozzarella bilute

1 felie de franzela prajita si taiata cuburi foarte mici

ulei de masline

piper proaspat macinat

oregano uscat

mozzarella rasa

frunze de busuioc pentru decor

PREPARARE:

Taiem capacul rosiilor, scoatem miezul, punem pe fundul fiecarei rosii cateva cubulete de paine prajita 9vor absorbi lichidul pe care il lasa rosiile), apoi biluta de mozzarella.

rosii-umplute-cu-mozzarella-la-cuptor-1

Stropim cu ulei de masline, presaram din belsug piper proaspat macinat si oregano, apoi dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 10 minute.

rosii-umplute-cu-mozzarella-la-cuptor-2

Scoatem rosiile cherry umplute cu mozzarella din cuptor, presaram mozzarella rasa (cat sa umplem golurile) si mancam imediat. Pentru decor putem pune frunze mici de busuioc.

rosii-umplute-cu-mozzarella-la-cuptor-3

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *