Inchide

RETETE RECENTE

SOS TARTAR

July 6, 2015 | CATEGORIA

sos-tartar-pentru-peste

Sosul tartar este perfect pentru pestele pregatit la gratar sau la cuptor, chiftelute, crochete, fructe de mare si carne de pasare. Iata cat de simplu se pregateste:

INGREDIENTE:

250 g maioneza

2 linguri capere

50 g castraveti  murati

1 ceapa mica

1 lingurita patrunjel tocat

1 lingurita asmatui tocat

1 lingurita arpagic tocat

sare

piper proaspat macinat

PREPARARE:

Tocam ceapa marunt, apoi caperele si catravetii le maruntim cu un mixer. Tocam verdeturile pana obtinem cate o lingurita rasa din fiecare. Punem totul intr-un castron, adaugam maioneza, asezonam cu sare si piper si amestecam pana omogenizam compozitia. Lasam la rece 30 minute inainte de a servi.

Pofta buna!

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *