Ardei umpluti cu carne -slow cook

17 aprilie 2015Diva in Bucatarie

Ardei umpluti cu carne -slow cook. 550 g carne amestec (200 g carne de porc, 150 g carne de vita, 200 g carne de pui)

INGREDIENTE:

550 g carne amestec (200 g carne de porc, 150 g carne de vita, 200 g carne de pui)

50 g orez

1 lingura patrunjel verde tocat

8 ardei grasi mici

2 cepe medii

1 lingura cu varf morcov ras fin

1 lingura telina rasa marunt

400 ml pulpa de rosii pasate

1 ceasca ketchup

1 lingurita cu varf zahar

1 catel usturoi

1 frunza dafin

sare

piper

1 varf cutit scortisoara

apa / supa pui

2-3 linguri ulei

4 linguri faina

PREPARARE:

Calim ceapa tocata marunt in ulei. Pastram 2 linguri pentru sos, restul il punem in carnea tocata. Adaugam langa ceapa pentru sos morcov, telina, pulpa de rosii pasata, ketchup, 1 lingura faina, zahar, sare, piper si scortisoara si fierbem cateva minute. Amestecam carnea cu orez, sare, piper, patrunjel si umplem ardeii scobiti si curatati de cotor si seminte in prealabil. Cand terminam de umplut dam partea cu carne prin faina – daca dam prin faina nu iese carnea din ardei in timpul pregatirii.

ardei-umpluti-la-slow-cook-1ardei-umpluti-la-slow-cook-2

Punem sosul in vasul ceramic al crock pot-ului apoi ardeii umpluti, catelul de usturoi, inca un praf de sare, boabe de piper si frunza de dafin.

Acoperim ardeii cu apa (daca avem supa clara de pui ar fi mult mai bine), punem capacul si pornim aparatul pe „high” pentru 5 ore.

ardei-umpluti-la-slow-cook-3ardei-umpluti-la-slow-cook-4

Dupa acest interval de timp oprim aparatul si putem manca.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *