Pastrav cu migdale

6 februarie 2015Diva in Bucatarie

Pastrav cu migdale. Pestele trebuie curatat si spalat foarte bine. Condimentam cu sare si piper, atat la interior cat si la exterior, adaugand putin mix de condimente picante la interior.

Ingrediente pastrav cu migdale:

4 buc. pastrav proaspat

sare

piper

mix condimente picante

150 g faina

2 oua

150 g fulgi de migdale

4 linguri ulei

20g unt

Mod de preparare pastrav cu migdale:

Pestele trebuie curatat si spalat foarte bine. Condimentam cu sare si piper, atat la interior cat si la exterior, adaugand putin mix de condimente picante la interior.

pastrav-cu-migdale-1

Tavalim pestele prin faina.

pastrav-cu-migdale-2

Il dam apoi prin ouale batute si la final prin fulgii de migdale.

pastrav-cu-migdale-3

Prajim pastravii cate 3 minute pe ambele parti, apoi ii scoatem din tava, ii scurgem de ulei si ii punem in cuptorul preancalzit la 200°C pentru 15 minute.

pastrav-cu-migdale-4

Simplu si bun!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *