google plus pinterest twitter

ADS 1 code

SALATA DE PUI CU ANANAS SI PORUMB

23 Dec 2014

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-detaliu

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-a

O salata de pui cu ananas si porumb, cu tente orientale, este foarte gustoasa si potrivita pentru orice masa festiva. Mai simplu si mai rapid de pregatit decat salata de boeuf, o sa va cucereasca si o veti repeta cu siguranta de cate ori veti avea de pregatit o masa mare cu mai multe aperitive.

INGREDIENTE:

1 bucata piept pui de marime medie

2-3 cartofi de marime medie

2 morcovi

1 ceapa

1 frunza dafin

boabe de piper

sare

150 g ananas bucati din compot

150 g porumb dulce

1 ardei kapia mare in otet

maioneza – dupa gust

piper proaspat macinat

1/2 legatura patrunjel verde

 

PREPARARE:

Punem la fiert pieptul de pui in apa rece cu sare, boabe de piper, frunza de dafin, morcovi si ceapa.

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-sunfood-i

Separat punem la fiert in apa cu sare cartofii in coaja (spalam foarte bine coaja inainte).

Dupa aproximativ 20 minute ar trebui sa fie fierte si carnea si cartofii. Le lasam sa raceasca, apoi curatam cartofii de coaja si taiem cuburi carnea, cartofii, ananasul, ardeiul kapia. Le punem intr-un bol si le amestecam cu maioneza (3 linguri pentru inceput, apoi adaugam dupa preferinta), boabele de porumb,patrunjel tocat, sare si piper.

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-2

Dupa ce omogenizam compozitia o aranjam frumos pe un platou cu ajutorul unei forme cu pereti detasabili de 20 cm.

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-b

O imbracam in maioneza si o decoram in functie de inspiratie.

salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-sunfood-f

Sa aveti pofta!

Printeaza Printeaza
salata-de-pui-cu-ananas-si-porumb-detaliu

6 Comentarii

    1. tatiana says:

      Foarte gustos.Am pregatit-o pentru masa de revelion si ca decor am facut un bradut din mararMultumesc pentru reteta.

  1. pop lucretia mariana says:

    la noi nu am gasit produsele dvs imi puteti spune de unde sa gasesc?ca as vrea sa gatesc si eu cu ele multumesc.

  2. diva says:

    Folositi orice conserva de ananas si porumb gasiti.

  3. Laura says:

    Buna reteta! Insa cu morcovii si frunzele de patrunjel ce se intampla? :)

    1. Frunzele de patrunjel se pun in salata. Morcovii se folosesc doar la fiert, pentru a avea carnea un gust mai bun.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner