google plus pinterest twitter

ADS 1 code

PASTE PICANTE CU SUC DE ROSII SI CIUPERCI

03 Dec 2014

paste-cu-sos-de-rosii-si-ciuperci

Un nou ambalaj, aceleasi si totusi altele… Pastele Baneasa sunt acum pregatite din grau dur, devenind mult mai nutritive, aducand un aport de fibre si minerale.

INGREDIENTE:

200 g paste

3 linguri ulei

1 catel mare usturoi

1 ardei iute

1 ceapa mare

200 g ciuperci

400 g rosii decojite sau cuburi

50 ml ketchup (sau sos de rosii cu ardei)

1/2 lingurita oregano

1 lingurita zahar

sare

piper

frunze busuioc pentru servit

PREPARARE:

Pastele Baneasa au nu doar un nou ambalaj ci si o noua reteta de pregatire cu grau dur, asa ca pregatim paste de o calitate superioara.

paste-1

Calim in ulei usturoiul taiat in felii si ardeiul iute taiat felii. Cand incepe sa devina auriu le scoatem din tigaie, pastrand ardeiul pentru mai tarziu.

paste-2

In acest ulei calim ceapa tocata marunt.

paste-3

Adaugam si ciupercile feliate si continuam sa calim la foc mic.

paste-4

Adaugam rosiile pasate, ketchup-ul, zaharul, sarea si piperul, oregano si ardeiul iute calit anterior.

paste-5

Lasam la foc mic pana sosul prinde consistenta.

paste-6

Punem pastele fierte, scurse si clatite cu apa rece peste sosul de rosii cu ciuperci, amestecam pana se omogenizeaza, apoi putem manca.

paste-7

Minunate!!!

paste-cu-sos-de-rosii-si-ciuperci-0

Pofta buna!

 

 

un comment

  1. simonacallas says:

    Un preparat excelent! Ador pastele cu sos de rosii. Si, de cand am descoperit pastele din grau dur, nu-mi lipsesc din casa 🙂

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner ADS 3 inner