Choco fest la atrium sun plaza

22 octombrie 2014Diva in Bucatarie

Choco fest la atrium sun plaza. Programul workshop-urilor sustinute de Raw Coco la editia de toamna Choco Fest:

23 – 26 octombrie 2014, Parter, Atrium Sun Plaza

Dor de dulce? Dor de ciocolata? Dor de sanatate? Simplu…Choco Fest!

Pralinele si ciocolata belgiana, cupcakes si brioche, candy bar si macaroons, trufe si figurine din ciocolata fina, atent asezonate cu irezistibilele dulciuri traditionale “ca la mama acasa”, desavarsesc reteta propusa pentru editia de toamna a celui mai longeviv si de succes eveniment din domeniu, ce va avea loc in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 23 – 26 octombrie 2014, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Si pentru a creste si mai mult valoarea acestei editii de Choco Fest, va propunem un pariu indraznet! Vom pregati o surpriza iubitorilor de produse raw vegan si ii vom invita, alaturi de ceilalti vizitatori ai evenimentului nostru, sa ia parte la workshop-urile sustinute de prietenii nostri de la Raw Coco: Anca Alungulesei si Stefan Nita, prin care suntem invatati sa gatim gustos si sanatos. Si daca nu ne credeti pe cuvant, va invitam sa degustati din deliciile pregatite cu multa dragoste si pasiune de invitatii nostri!

Programul workshop-urilor sustinute de Raw Coco la editia de toamna Choco Fest:

Vineri, ora 14:00 – Budinca de chia cu aroma de ciocolata si fructe de padure

Vineri, ora 19:30 – Cafea RawCoco fara cafea (cu aroma de ciocolata)

Sambata, ora 14:00 – Placinta de dovleac raw vegana

Sambata, ora 19:30 – Smoothie energizant de ciocolata

Duminica, ora 14:00 – Ciocolata cu diverse arome si culori

Duminica, ora 19:30 – Smoothie pentru imunitate

 

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

 

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.

Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

 

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *