Crostini cu salata de ciuperci si maioneza

22 septembrie 2014Diva in Bucatarie

Crostini cu salata de ciuperci si maioneza. Cand usturoiul devine auriu il scoatem si il aruncam. Scoatem si slanina din tigaie cand se rumenete. In uleiul aromat calim ciupercile tocate marunt pret de cateva minute.

O zi buna se cunoaste de dimineata, asa ca am adus o sugestie pentru micul dejun.  Noi le-am mancat in week-end, dar puteti salva ideea pentru o gustare sau aperitiv. Familia noastra este mare consumatoare de ciuperci, fapt pentru care atunci cand nu le consumam proaspete alegem doar produse de cea mai buna calitate, iar Sun Food au cele mai bune c onserve cu ciuperci (fara aditivi alimentari!).

INGREDIENTE:

(pentru 6-9 buc. – in functie de marimea baghetei)

1 borcan ciuperci taiate 280 g

1 felie slanina afumata

2 catei de usturoi

1 lingura ulei

3 linguri maioneza

sare

piper

1/2 legatura marar verde

1 bagheta

PREPARARE:

Calim un catel de usturoi taiat felii cu bucata de slanina.

crostini-cu-salata-de-ciuperci-cu-maioneza-1

Cand usturoiul devine auriu il scoatem si il aruncam. Scoatem si slanina din tigaie cand se rumenete. In uleiul aromat calim ciupercile tocate marunt pret de cateva minute.

crostini-cu-salata-de-ciuperci-cu-maioneza-2

Luam de pe foc, lasam sa raceasca, apoi amestecam ciupercile cu maioneza, sare, piper si marar tocat.

crostini-cu-salata-de-ciuperci-cu-maioneza-sun-food-p

Prajim feliile de bagheta, avand grija sa le frecam cu un catel de usturoi cat sunt calde. In momentul in care se racesc punem salata de ciuperci cu maioneza pe feliile de paine prajite, apoi putem sa servim.

crostini-cu-salata-de-ciuperci-cu-maioneza-sun-food-f

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *