Penne baneasa cu somon si baby spanac

1 iulie 2014Diva in Bucatarie

Penne baneasa cu somon si baby spanac. Penne Baneasa cu somon si baby spanac. Paste cu somon si spanac. Retete cu penne. Reteta paste penne cu somon si baby spanac.

Penne Baneasa cu somon si baby spanac. Paste cu somon si spanac. Retete cu penne. Reteta paste penne cu somon si baby spanac.

Penne Baneasa cu somon si baby spanac o

Ingrediente Penne Baneasa cu somon si baby spanac:

400 g penne

500 g somon

250 g baby spanac

1 ceapa mica

2 catei usturoi

100 ml supa legume

150 ml smantana pentru gatit

100 g mascarpone

1/2 lingurita faina

sare de mare

piper proaspat macinat

1 varf cutit nucsoara

12 rosii cherry pentru decor

1 lingura ulei

Mod de preparare Penne Baneasa cu somon si baby spanac:

Pregatim ingredientele de la inceput, astfel incat sa mearga rapid prepararea pastelor.

penne-cu-spanac-proaspat-si-somon-a

Punem pastele la fiert. In acest timp calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam usturoiul tocat fin.

penne-cu-spanac-proaspat-si-somon-1

Spalam spanacul si il punem 10 secunde la calit cu ceapa si usturoiul, apoi stingem cu supa.

penne-cu-spanac-proaspat-si-somon-2

Acoperim cu un capac si lasam la foc mic in jur de 3-4 minute.

In acest timp pregatim somonul la gratar (in jur de 3 minute pe fiecare parte).

Langa somon punem si rosiile cherry pe gratar.

penne-cu-spanac-proaspat-si-somon-3

Punem smantana (in care am dizolvat faina si am amestecat-o cu mascarpone) peste spanac, lasam la foc mic timp de 1-2 minute, apoi adaugam somonul.

Asezonam si piper si nucsoara proaspat rasa.

penne-cu-spanac-proaspat-si-somon-4

Lasam la foc mic  pana devine un sos consistent si s-au imbinat aromele.

Scurgem pastele, le punem in farfurii, apoi adaugam spacul cu somon peste ele. Decoram cu rosii cherry coapte.

penne-cu-spanac-si-somon

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *