google plus pinterest twitter

ADS 1 code

FRIGANELE- PAIN PERDU – FRENCH TOAST

31 May 2014

friganele-cu-capsuni-pain-perdu

Friganelele (cunoscute sub numele de pain perdu sau french toast) sunt acel desert cremos, ce poate fi servit atat la micul dejun, cat si pentru a incheia masa de pranz cu ceva dulce si bun.

INGREDIENTE:

( pentru 2 persoane)

6 felii paine

100 ml lapte

3 linguri zahar

1 varf cutit sare

1 ou mare

unt pentru prajit

PREPARARE:

Amestecam intr-un castron ouale, un varf cutit sare, zaharul si laptele. Inmuiem feliile de paine in aceasta compozitie apoi le prajim in unt pana devin maro-aurii. Le scoatem, le scurgem de surplusul de grasime, apoi le servim cu fructe si miere, sirop de artar sau pur si simplu cu zahar pudra.

Pofta buna!

5 Comentarii

    1. diva in bucatarie says:

      🙂

  1. Timea says:

    As manca in fiecare zi paine in ou cu zahar :))

    1. diva in bucatarie says:

      😉

  2. Magda Adina says:

    Cat de bine arata !!!! Mi-ai facut o pofta ….

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner ADS 3 inner