Rulada rapida cu capsuni, mascarpone si frisca

28 mai 2014Diva in Bucatarie

Rulada rapida cu capsuni, mascarpone si frisca. O rulada simpla, rapida si economica cu umplutura cremoasa cu capsuni poate fi desertul pe care ni-l dorim pentru amiezile calduroase de la inceputul verii.

O rulada simpla, rapida si economica cu umplutura cremoasa cu capsuni poate fi desertul pe care ni-l dorim pentru amiezile calduroase de la inceputul verii.

INGREDIENTE:

Pentru blat:

(tava 23*28cm)

3 oua

75 g faina

75 g zahar

1 varf cutit de sare

Pentru umplutura si decor:

2 maini de capsuni

120 g mascarpone

75 g zahar pudra

200 ml frisca lichida

1 plic zahar vanilat

1 lingura zahar pudra

1 plic intaritor frisca

PREPARARE:

Pentru a realiza blatul mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi incorporam faina amestecata cu un praf de sare. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 6 minute. In acest timp batem frisca cu o lingura zahar pudra, 1 plic zahar vanilat si un plic intaritor frisca. Il scoatem, il rasturnam peste un prosop umed, dezlipim usor hartia de copt, apoi acoperim cu al doilea prosop umed.

rulada-rapida-cu-capsuni,-mascarpone-si-frisca-1

Pregatim crema amestecand mascarpone cuzahar, cateva capsuni tocate cuburi mici si 3 linguri frisca batuta.

rulada-rapida-cu-capsuni,-mascarpone-si-frisca-2

Ungem blatul cu crema, rulam apoi decoram cu restul de frisca si felii de capsuni.

rulada-rapida-cu-capsuni,-mascarpone-si-frisca-0

Yammy!

Cine vrea o felie?

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *