Crostini cu crema de branza si ciuperci

5 ianuarie 2014Diva in Bucatarie

Crostini cu crema de branza si ciuperci. Pentru mine aceste mici crostini cu crema de branza si ciuperci merg perfect la micul dejun. Imi fac o cana mare de ceai Just-t si ziua mea incepe minunat!

Pentru mine aceste mici crostini cu crema de branza si ciuperci merg perfect la micul dejun. Imi fac o cana mare de ceai Just-t si ziua mea incepe minunat!
Dar aceste crostini sunt o idee de aperitiv la petrecerile cu multi invitati, cand avem multe de pregatit.

INGREDIENTE:

1/2 bagheta feliata
120 g crema de branza
12 ciuperci champignon mici
20 g branza framantata de oaie sau branza de capra
15 g slanina afumata
ulei de masline
sare
piper

Pentru servit:
frunze proaspete de patrunjel

PREPARARE:

Indepartam coditele ciupercilor, le spalam foarte bine sub jet de apa rece, le stergem, apoi punem in fiecare un cub foarte mic de slanina, iae peste acesta putina branza framnatata de oaie sau branza de capra. Le coacem la 200°C pana se rumesc putin.
Taiem feliile de paine, le stropim cu foarte putin ulei de masline si le punem in cuptorul preincalzit la 200°C pana devin aurii. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Intindem pe fiecare felie de paine crema de branza, asezonam cu sare si piper, apoi punem ciupercutele si decoram cu frunzulite de patrunjel.

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *