„choco fest” la mall sun plaza

4 noiembrie 2013Diva in Bucatarie

„choco fest” la mall sun plaza. Cu totii indragim dulciurile, indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii, pe care adoram sa le savuram din plin. Cati dintre

Cu totii indragim dulciurile, indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii, pe care adoram sa le savuram din plin. Cati dintre
noi pot rezista tentatiei unor candy bar-uri atent pregatite sau fructelor proaspete, trase in ciocolata belgiana, izvorata din cea mai inalta fantana de
ciocolata? Ca sa nu mai vorbim de minunatele sortimente de ciocolata cu chilli, mac sau piper, delicioasele macarons si cupcakes, gustoasele praline si tablete de
ciocolata belgiana sau de rafinatele trufe de ciocolata. Pe toate le puteti gasi numai la editia de toamna Choco Fest, in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 7-10
noiembrie 2013, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Invitatul special al editiei de toamna Choco Fest, Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii „Sanatatea in bucate”, v-a pregatit, pe tot parcursul evenimentului, un
program interactiv:

Joi, 7.11.2013:
10:00-22:00 – DEMO: „Baking &Tasting” diverse sortimente de prajituri, preparate dupa retete proprii;

Vineri, 8.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: „Chocolate chip cookies” – pune-ti imaginatia la lucru si invata secretul folosirii ingredientelor si al prepararii acestei retete;
13:00-14:00 – DEMO: „Baking &Tasting” – „Coptura traditionala romaneasca – Invartita moldoveneasca”;
18:00-22:00 – DEMO: „Baking &Tasting” diverse sortimente de prajituri, preparate dupa retete proprii;

Sambata, 9.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: „Bomboane raw din curmale, stafide, nuca de cocos si alune crude” – joaca-te cu ingredientele si descopera o reteta rafinata, cu care vei avea de fiecare data succes; cu care iti vei surprinde de fiecare data invitatii;
13:00-14:00 – DEMO: „Baking &Tasting” – „Scones – legenda patiseriei englezesti”;
16:00-17:00 – DEMO: „Baking &Tasting” – „Impletituri si copturi romanesti dulci: colacei, porumbei,biscuiti”;

Duminica, 10.11.2013:
11:00-12:00 – WORKSHOP: „Bomboane raw din curmale, stafide, nuca de cocos si alune crude” – joaca-te cu ingredientele si descopera o reteta rafinata, cu care vei avea de fiecare data succes; cu care iti vei surprinde de fiecare data invitatii;
13:00-14:00 – DEMO: „Baking &Tasting” – „Scones – legenda patiseriei englezesti”;
16:00-17:00 – DEMO: „Baking &Tasting” – „Impletituri si copturi romanesti dulci:
colacei, porumbei,biscuiti”;”

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *