Cupa agentiilor la gatit

13 septembrie 2013Diva in Bucatarie

Cupa agentiilor la gatit. Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

S-a dat startul inscrierilor pentru Cupa Agentiilor la Gatit, cel mai important eveniment culinar pentru industria creativa din Romania, aflat acum la prima editie. Competitia, marca IQads si Mixtopia.ro, va avea loc pe 17 si 18 octombrie, la Kuxa Studio si se vrea a fi legatura perfecta intre placerea de a gati si creativitate.

Inscrierile se vor desfasura in perioada 11 septembrie – 10 octombrie 2013 pe baza unei taxe de 150 de euro/echipa si a formularului de inscriere disponibil public pe site-ul competitiei cupaagentiilor.iqads.ro/gatit. Formularul trebuie trimis pe adresa Monica@IQads.ro.

Reteta de succes suna astfel: un numar de maxim 22 de echipe care activeaza in marcomm (cel mult 4 participanti/echipa), provocari culinare trase la sorti in ziua evenimentului, acelasi numar si tip de ingrediente pentru a realiza proba si 1h30’ pentru a impresiona juriul.
Juriul competitiei va fi alcatuit din: Horia Virlan – bucatar profesionist, Carmen Tepelea – reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica – food stylist si Stela Cristea – Manager Proiect Gustos.ro. Fiecare membru al juriului va evalua toate echipele, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului alocat, team work, aspectul farfuriei, gust si creativitatea denumirii preparatului.
Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

In cadrul Cupei Agentiilor la Gatit vor fi oferite 7 premii: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie si Cel mai ingenios nume de preparat.

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *