Suc din sfecla rosie, mar, morcov si portocala

8 iunie 2013Diva in Bucatarie

Suc din sfecla rosie, mar, morcov si portocala.

Sanatate la pahar! Exact asa cum va spun este cel mai sanatos suc, este gustos si poate inlocui cu succesc micul dejun. Serios, nu mai avem nevoie de nimic altceva pentru ca este si satios. Este foarte nutritiv si usor de absorbit. Dupa 2 saptamani de cura cu acest suc, sistemul imunitar se va imbunatati. Se spune ca acest suc are proprietati miraculoase, reusind sa previna dezvoltarea celulelor canceroase, scade tensiunea, ajuta la detoxifiere.

INGREDIENTE:

1 sfecla rosie mica
1 mar
1 morcov mediu
1 portocala

PREPARARE:

Spalam bine sfecla rosie, o curatam de coaja, spalam marul bine si il taiem astfel incat sa eliminam cotorul si semintele, spalam si curatam morcovul, apoi curatam portocala de coaja. Punem toate aceste ingrediente in storcatorul de fructe si obtinem sucul.

suc-de-sfecla-rosie-cu-mar-si-portocale-01

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

    1. Cel cu ax e cel mai bun, categoric! Se știe că la cel cu centrifugă se produc niște temperaturi ridicate la frecarea fructelor cu aparatul. Deci se pierde din proprietati..

  1. Le puneți în storcătorul de fructe sau în mărunțitorul de legume ptr a se obtine sucul ? Eu cred că le puneți în mărunțitorul de legume.

  2. Eu nu cred că folositi storcătorul de fructe pentru a obtine sucul de la mere, morcovi sau sfeclă.Puteţi folosi blender sau un mixer special de tocat legume care ajută la obtinerea sucului, aceste ingrediente fiind mai dure.Ar fi trebuit să specificaţi acest lucru!

  3. Eu folosesc storcator de fructe melcat Biovita, iasa o minune de suc, neoxidat datorită centrifugarii mici, care îl consum imediat, in următoarele 5 minute pentru a nu se oxida ca altfel degeaba folosesc melcatul. Hrana vie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *