RETETE RECENTE

OUA UMPLUTE CU TON

May 8, 2013 | CATEGORIA

oua-umplute-cu-ton

Din categoria aperitive cu oua umplute, iata o reteta foarte buna in care umplutura este cu ton si capere.

INGREDIENTE:

10 oua fierte de consistenta tare

Pentru umplutura
1 conserva de ton (160 g)
3 linguri maioneza
1 lingurita capere + 16 capere pentru decor
1-2 lingurite suc lamaie
2 fire marar/patrunjel verde – pentru decor

PREPARARE:

Curatam ouale de coaja si le taiem in jumatate pe lungime, apoi le scoatem galbenusurile. Scurgem bine conserva de ton.
Cu un mixer vertical amestecam 5 galbenusuri, maioneza, sucul de lamaie, caperele si tonul, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust, sau mai adaugam suc de lamaie daca este nevoie.

oua-umplute-cu-ton-1

Umplem jumatatile de oua cu crema, le ornam cu capere si marar, sau doar cu patrunjel verde.

oua-umplute-cu-ton-2

Simplu, bun si rapid de pregatit!

Comentarii

  • Un aperitiv delicios!! N-ar trebuie sa lipseasca la o masa festiva!
    Pupici

  • diva in bucatarie

    😉 Te pup!

  • Alexandra

    Cate galbenusuri ai folosit pt reteta?

    • diva in bucatarie

      doar 5 galbenusuri.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *