google plus pinterest twitter

ADS 1 code

FRIPTURA DE IED LA CUPTOR

30 Apr 2013

friptura-de-ied

friptura-de-ied-2

INGREDIENTE:

pulpele iedului
coaste
2 cepe rosii
6-8 catei usturoi
1 mar mare sau 2 mai mici
ulei
1 cana vin alb
1/2 cana apa
sare
piper
cimbru uscat

PREPARARE:

Acoperim fundul tavii cu ulei(cat sa fie bine acoperit), apoi punem carnea. O condimentam cu sare, piper, cimbru. Printre bucatile de carne strecuram felii de mere, cateii de usturoi taiati in jumatate pe lungime si felii de ceapa (ceapa o taiem in 6-8 felii).

friptura-de-ied-1

Turnam vinul si apa si acoperim cu o folie de staniol. Dam tava la cuptor, la 200° in jur de 90-120 minute, avand grija ca din cand sa stropim cu sucul din tava. Daca se evapora sucul adaugam apa, cat este necesar.
Luam apoi folia si lasam sa rumeneasca uniform pe ambele parti.

friptura-de-ied-2

Friptura de ied la cuptor poate fi insotita de o salata orientala simpla sau o salata verde cu lamaie.

Sa aveti pofta!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">friptura-de-ied-2

7 Comentarii

  1. Bodo says:

    Multumesc pentru reteta . Super buna

    1. diva in bucatarie says:

      Sa iti fie de bine!

  2. Andreea Capra says:

    Cristinica, am facut iedul dupa reteta ta si mi-a iesit delicios. Multumesc. Te pup.

    1. diva in bucatarie says:

      :) Ma bucur tare! Te pup!

  3. ramons says:

    Foarte buna te pup

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc!

  4. dani says:

    Multumim pentru retseta vostra a fost buna si gustuasa

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner