Prajiturele sandvisuri de bezele

12 decembrie 2012Diva in Bucatarie

Prajiturele sandvisuri de bezele. Bezele pregatite deja, asa cum am aratat aici vor sta minim 24 ore dupa ce au fost coapte.

Prajiturele mici gen sandvisuri de bezele sunt o surpriza placuta pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Pe mine m-au cucerit cu multi ani in urma si sper ca le veti gasi irezistibile… Nu-i asa ca va este greu sa refuzati?

INGREDIENTE:

30 bezele
1 galbenus
1 lingura zahar
70 g ciocolata cu lapte
3 linguri cu nuca
45 g unt
30 g nuca pentru decor

PREPARARE:

Bezele pregatite deja, asa cum am aratat aici vor sta minim 24 ore dupa ce au fost coapte.
Intr-un vas punem la baine-mariu galbenusul cu zaharul si amestecam pana da semne ca se intareste. Adaugam ciocolata topita, untul mentinut la temperatura camerei si 3 linguri cu nuca macinata. Amestecam dupa fiecare ingredient in parte pana se omogenizeaza. Lasam crema sa se raceasca, apoi o punem la rece minute.

Dupa acest interval ungem bezelele cu crema si le lipim intre ele, asa cum procedam la sandvisuri. Punem crema putin mai groasa, apasam putin pe bezele cand le lipim, astfel incat crema sa iasa putin in exterior. O nivelam cu un cutit. Tavalim prajiturelele prin nuca macinata si gata. Le putem servi.

Va poftesc sa le savurati cu placere!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *