google plus pinterest twitter

ADS 1 code

ROSII UMPLUTE CU PASTA DE MACROU AFUMAT

07 Aug 2012

Pasta de macrou afumat este excelenta pentru servit la micul dejun. Este usor tartinabila, dar o putem folosi si ca umplutura pentru rosii sau oua.

INGREDIENTE:

120 g macrou afumat
250 g branza Philadelphia
2 lingurite suc lamaie
2 linguri smanatana grasa
cateva fire de patrunjel tocat
1 ceapa mica tocata cat se poate de fin
piper

PREPARARE:

Macroul curatat de oase il punem intr-un mixer verical si il amestecam cu restul crema de branza, suc lamaie si smantana pana obtinem o pasta fina, in care nu se mai vad bucatelele de peste. Adaugam ceapa si patrunjelul verde, asezonam cu piper (in functie de gusturi) si amestecam pana se omogenizeaza.

Servim pasta de macrou cu paine, castraveti si rosii proaspete la micul dejun, dar putem sa umplem si cateva rosii cherry daca le servim ca aperitiv la o petrecere.
Sa aveti pofta!

Printeaza Printeaza
pasta-de-macrou-afumat-1

6 Comentarii

  1. Trebuie neaparat testata aceasta reteta………..imi place si cum suna si cum arata.

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc, eu chiar cred ca merita sa o incerci…

  2. Poliana says:

    Superb arata!!! M-a cucerit poza din prima! pup

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc, te pup si eu.

  3. catkitchen says:

    Ce-mi place combinatia !!!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Adina!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner