Mango lassi

14 martie 2012Diva in Bucatarie

Mango lassi. Inainte de a servi decoram paharele cu felite subtiri de mango si sofran.

INGREDIENTE:

2 mango coapte
250 ml iaurt
100 ml lapte / apa
2-3 linguri zahar/miere, in fuctie de gusturi
sofran pentru decor

PREPARARE:

Curatam mango de coaja, apoi taiem fructele in cuburi sau felii. Pastram 1-2 felii pentru decor, apoi combinam toate ingredientele intr-un mixer sau blender, pana se omogenizeaza. Gustam si potrivim in fuctie de gust, mai mult lapte, pulpa de mango, sau indulcitorul pe care l-am ales. Il punem la frigider pentru 30 minute, apoi putem servi.

Inainte de a servi decoram paharele cu felite subtiri de mango si sofran.

Sa va fie de folos!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *