Falafel

11 martie 2012Diva in Bucatarie

Falafel. Amestecam nautul tocat cu usturoi, ceapa, coriandru, chimen, sare şi piper.

INGREDIENTE:

400 g naut – din conserva
2 cepe mari tocate
4 catei de usturoi tocati
1 legatura mare patrunjel proaspat tocat
1 lingurita coriandru
1 lingurita chimen macinat
3 linguri faina
2-3 linguri de apa
sare
piper
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Amestecam nautul tocat cu usturoi, ceapa, coriandru, chimen, sare şi piper.

Adaugam faina, apoi mixam totul pana se omogenizeaza. In final adaugam cateva linguri de apa daca folosim naut din conserva, astfel incat sa obtinem o pasta consistenta, putin mai groasa, din care formam bile mici, cam de marimea unei mingi de ping pong. Le prajim in ulei incins bine, pana se rumenesc.

Servim imediat.
Pofta buna!

Sursa: http://falafel-recipes.blogspot.com/

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Wow, ce bine arata! Imi plac tare mult, mi-am dorit sa le incerc si eu acasa si am tot amanat 🙂 Sper sa le pregatesc in curand…mi-ai facut pofta 🙂

  2. E super gustoasa aceasta reteta !! Nu imi vine sa cred cat de usoara si de buna este !! Multumesc, multumesc, multumesc pentru reteta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *