google plus pinterest twitter

ADS 1 code

PASTA DE OU CU BRANZA

04 Feb 2012

Daca sunteti in pana de idei pentru micul dejun, pasta de oua cu branza ar putea fi o solutie rapida si delicioasa. Este buna si pentru o gustare, dar o putem folosi si pentru a umple rosii sau ardei, cand pregatim aperitive.

INGREDIENTE:

2 oua
125 g crema de branza Philadelphia
2 fire de cimbrisor proaspat
sare
piper
2 linguri de lapte – optional

PREPARARE:

Fierbem ouale in apa clocotita cu sare, pana au o consistenta tare. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja, apoi le amestecam cu crema de branza in robot. Pentru o consistenta mai moale putem adauga 2 linguri de lapte.

Daca nu avem robot zdrobim ouale cu furculita, apoi le amestecam cu branza. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat, in fuctie de gusturi, adaugam frunzele de cimbrisor, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta pasta ungem tartinele si avem un mic dejun foarte bun!

Pofta buna!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">pasta-de-ou-cu-branza

9 Comentarii

  1. maria says:

    bun si ieftin si se face repede ,am sa incerc.

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Maria!

  2. Bianca says:

    Buna buna…cu siguranta…

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Bianca!

  3. Simona says:

    Foarte apetisanta combinatia. Cu siguranta o voi face! Pup

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Simona!

  4. alinutzika says:

    ai facut un aranjament grozav! Iar pasta de branza, trebuie incercata!Pup

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Alinutzika!

  5. mirela says:

    esti minunata !

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner