Pasta de ou cu branza

4 februarie 2012Diva in Bucatarie

Pasta de ou cu branza.

Daca sunteti in pana de idei pentru micul dejun, pasta de oua cu branza ar putea fi o solutie rapida si delicioasa. Este buna si pentru o gustare, dar o putem folosi si pentru a umple rosii sau ardei, cand pregatim aperitive.

INGREDIENTE:

2 oua
125 g crema de branza Philadelphia
2 fire de cimbrisor proaspat
sare
piper
2 linguri de lapte – optional

PREPARARE:

Fierbem ouale in apa clocotita cu sare, pana au o consistenta tare. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja, apoi le amestecam cu crema de branza in robot. Pentru o consistenta mai moale putem adauga 2 linguri de lapte.

Daca nu avem robot zdrobim ouale cu furculita, apoi le amestecam cu branza. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat, in fuctie de gusturi, adaugam frunzele de cimbrisor, apoi amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta pasta ungem tartinele si avem un mic dejun foarte bun!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *