Inchide

RETETE RECENTE

SALATA DE PUI CU TELINA

January 28, 2012 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

500 g piept de pui fiert
300-400 g telina cruda
4 castraveti murati
6 linguri maioneza
2 linguri de smantana
suc de la 1/2 lamaie
sare
piper

Optional – Pentru decor:
castraveti murati
albus de ou fiert
masline
patrunjel verde
boia de ardei dulce

PREPARARE:

Pieptul de pui fiert il taiem cubulete sau fasii foarte mici. Procedam la fel cu castravetii. Telina o dam prin razatoarea mica si o stropim cu sucul de lamaie pentru a nu se inegri.

Asezonam cu sare si piper, adaugam jumatate din cantitatea de maioneza amestecata cu smantana si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Invelim salata cu restul de maioneza cu smantana si decoram cu felii de castraveti murati si patrunjel verde.

Pofta buna!

Comentarii

  • Ce bine arata!!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Bianca!

  • ai ornat-o minunat!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Alinutzika!

  • Delicioasa si elegant ornata!Pupici!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Flory!

  • Ce buna ar fi in seara asta pe masa la mine πŸ™‚

    • diva in bucatarie

      Dorina, o faci rapid…

  • Ce coincidenta!!!Astazi am facut si eu:)Tare buna!Pupici!

    • diva in bucatarie

      Licuta, uite ca macar odata ne nimerim sa facem acelasi lucru… Pup

  • DiaMar bucataria galbena

    Ce dichisita este salata ta.Te pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Mihaela!

  • natalie

    olalalala ,gut ,gut

    • diva in bucatarie

      Multumesc Natalie!

  • Arata grozav! Nu am mai mancat de mult… si mi-ai facut o pofta… Pup

    • diva in bucatarie

      Multumesc Simona! Te pup

  • Yummmi, inca o salata pe gustul meu! E musai sa o incerc si pe aceasta πŸ™‚

    • diva in bucatarie

      Dana sper ca iti va placea!

  • maria mihalache

    eu tin post astazi asa ca ies repede,repede de aici ca tare pofta mi-ai facut cu bunaciunea asta.

    • diva in bucatarie

      Te pup, Maria!

  • Buna idee. N-am mai mancat de mult timp salatica de telina. πŸ˜‰

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *