Gratin de conopida broccoli si somon afumat

11 ianuarie 2012Diva in Bucatarie

Gratin de conopida broccoli si somon afumat. Dam vasul la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 20 minute, sau pana crema prinde o culoare aurie.

GRATIN DE CONOPIDA BROCCOLI SI SOMON AFUMAT

INGREDIENTE:

1 conopida mica
1 broccoli mic
100 g somon afumat
150 g crema de branza Philadelphia
2 oua
50 g cascaval ras
80 g cascaval taiat cubulete mici
2 linguri cognac
sare
piper
2 linguri unt
2 linguri pesmet

PREPARARE:

Conopida si broccoli spalate si taiate in buchete mai mari, le vom fierbe in apa cu sare timp de 10 minute. Dupa acest interval le scurgem, le lasam sa se raceasca, apoi aranjam buchetelele intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet. Printre acestea punem bucatele de somon afumat.

Intre conopida, broccoli si somon presaram cascavalul taiat cubulete. Condimentam cu sare si piper. Acoperim totul cu un strat din amestecul de crema de branza, cascavalul ras, oua si cognac.

Dam vasul la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 20 minute, sau pana crema prinde o culoare aurie.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Cris, am o idee.. n-ar fi mai bine sa vin la tine sa pap saptamana asta?? Ca deja ai o gramada de bunatati si sigur ne intampini si maine cu ceva delicios. E delicios!!

    1. Multumesc Anto. Nu am gatit nimic anul acesta, totul este facut in decembrie. De luni insa, imi reiau obiceiurile: gatit, pozat, scoala, programe dupa scoala… Gata cu vacanta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *