Tartine cu sfecla rosie, branza si somon

30 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Tartine cu sfecla rosie, branza si somon. Aceste tartine cu somon afumat sunt perfecte pentru o masa tip bufet suedez, dar si pentru un mic dejun…

Aceste tartine cu somon afumat sunt perfecte pentru o masa tip bufet suedez, dar si pentru un mic dejun…

INGREDIENTE:

felii de paine tip bagheta
sfecla rosie fiarta
crema de branza Philadelphia
branza de vaci
smantana
suc de lamaie
sare
piper
cateva fire de marar
somon afumat
verdeata proaspata pentru decor

PREPARARE:

Nu voi da cantitati exacte pentru ca fiecare va prepara in linii mari aceasta reteta, dupa gustul propriu.

Intr-un bol amestecam cantitati egale de branzeturi si putina smantana, cu sare, piper, suc de lamaie si marar tocat marunt.
Peste feliile de paine prajite punem o felie de sfecla rosie, apoi amestecul de branzeturi si acoperim cu somon afumat. Decoram cu frunze de patrunjel sau cu marar si servim.

Pofta buna!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *