Craciunul a venit mai repede cu Electrolux

10 decembrie 2011Diva in Bucatarie

Craciunul a venit mai repede cu electrolux. Am avut chiar si „Scutecele Domnului”, preparate de Alice, din care am primit o portie uriasa (asta nu va arat, pentru ca o sa ma urati cand veti vedea cat am mancat).

Craciunul a venit mai repede cu Electrolux… Si nu va pacalesc! Am dovezi clare (si martori) ca Mosul mi-a auzit comentariul de acum cateva zile si mi-a implinit dorinta, chiar daca s-a concretizat in alt mod.

Totul a inceput cu o petrecere, unde am taiat pentru inceput motul pentru ceea ce inseamna un an de evenimente Passion4Cooking. Acest proiect minunat, nascut gratie colaborarii cu Golin Harris (unde lucreaza niste fete de nota 10, din toate punctele de vedere), a luat chiar si un premiu (Silver Award for Excellence la Romanian PR Award).

In loc de cadou de aniversare, prin mobilizare generala, toata lumea a facut briose, care de care mai frumoase si mai apetisante, pentru a fi donate copiilor din 2 centre de plasament din sectorul 5, prin initiativa celor de la Crucea Rosie si Golin Harris.

Iar copiii au tinut sa ne multumeasca si sa ne colinde.

Aceasta pasiune ne-a reunit pe multi din blogosfera culinara, ne-am cunoscut face to face, nu doar prin facebook, ne-am bucurat de revederea celor pe care ii intalnisem deja si ne-am simtit minunat, in atmosfera de sarbatoare de la Club Cortina.

Am avut chiar si „Scutecele Domnului”, preparate de Alice, din care am primit o portie uriasa (asta nu va arat, pentru ca o sa ma urati cand veti vedea cat am mancat).

Sub brad s-au adunat cadouri, care au impartite prin tombola. Eu am fost norocoasa care a castigat unul din premiile mari. Nu v-am spus ca venit Mos Craciun mai devreme???

Un aspirator Ergorapido de la Electrolux, cu un design frumos, avangardist si mai ales rosu! Cu ajutorul lui voi termina mai repede curatenia si voi avea mai mult timp pentru cei dragi in zilele de sarbatoare, ajutata de performantele acestui aspirator: duza de aspiratie se roteste la 180 de grade, este usor de manevrat la colturi. Firimiturile de cozonac, acele de brad, curatenia in masina (am uitat sa va spun ca il putem folosi si pe post de aspirator de masina, caci nu este un aspirator obisnuit!) nu vor mai fi un stres. Nu ar strica sa il puneti si voi pe lista mosului, poate va aude si pe voi cineva si va aduce sub brad un cadou util si frumos, sau altfel spus cadoul perfect.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Vaaai, sarmalutele acelea…nu stiu ce as fi in stare sa fac pentru o sarmalutaaaa din aia bunaaaa facuta la gramada :))) Bine ca n-am fost si eu pe acolo, nu va mai ramanea nimic :)))

    Yo zic ca voce tare : vreau un aparat foto bun de tot! Ma aude moshul???
    Nu cred, mi-s prea mare :))

    Felicitari pentru premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *