RETETE RECENTE

CIORBA RADAUTEANA

October 19, 2011 | CATEGORIA

Ciorba radauteana, aduce foarte mult cu ciorba de burta, asa ca cei care iubesc acest tip de ciorba o vor adora si pe cea cu pui.
Si daca nu ma credeti pe cuvant, trebuie sa o incercati!

INGREDIENTE:

1 kg piept de pui
1 telina
2 morcovi
1 radacina patrunjel sau pastarnac
1 ceapa mai mare
2 galbenusuri
350 ml smantana pentru gatit
2 linguri otet
4-5 catei usturoi pisati

PREPARARE:

Punem la fiert pieptul de pui cu legumele si luam spuma de cate ori este nevoie.

Cand carnea s-a fiert o scoatem si o taiem cuburi. Procedam la fel cu morcovii, patrunjelul si telina. Ceapa e scoatem din supa.

Adaugam usturoiul pisat, 2 linguri otet si sare. Lasam sa mai fiarba 2 minute si luam de pe foc. Preparam un sos din smantana galbenusuri si 1 lingura rasa de faina, pe care il turnam in oala, peste carne si restul de supa. Amestecam si gustam pentru a verifica daca mai e nevoie de otet, usturoi sau sare.

Avem o ciorba foarte gustoasa!
Pofta buna!

Comentarii

  • o bunatate de ciorba!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Sarah!

  • Mi-au luat-o inainte , azi chiar a gandeam ce sa fac de mancare …ciorba a la grec sau ciorba radauteana .Cred ca va fi radauteana si la mine .Te pup.

  • diva in bucatarie

    Ma bucur ca te-am putut ajuta sa te hotarasti. Te pup

  • Nu stiu cum se face, dar tu postezi numa retete pe care eu ma tot chinui de ceva vreme a le fac…si tot ma uit la ele de mi se lungesc urechile cand vad pozele tale :))
    Super buna ciorba asta!

  • Super arata ciorbita! De foarte mult timp imi tot propun s`o fac.. dar nu mai reusesc. Te pup

  • Asta-i ciorba noastră preferată. E delicioasă, iar a ta arată foarte, foarte bine!

  • diva in bucatarie

    Alice, mi se tot intampla in ultima vreme tot felul de coincidente… Te pup

  • diva in bucatarie

    Multumesc Simona, vei gasi la un moment dat timp si pentru ea. Te pup

  • diva in bucatarie

    Multumesc Andi!

  • Super apetisanta!!!Arata… yummy!!:))Pup!

  • diva in bucatarie

    Multumesc Licuta! Te pup

  • si a mea preferata, ca eu ma dau in vant rau de tot dupa cea de burta.. asa ca n-am cum sa nu o plac pe asta! like! te pup

    • diva in bucatarie

      Te pup Antonina, ma bucur ca iti place!

  • e delicioasa , mi-o place !!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adina!

  • Ador ciorba asta!Eu o fac fara usturoi dar si asa e grozava!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Teo!

  • Ce poftã mi-ai fãcut!!! super:)

  • cu adevarat apetisant!! vine iarna … asa ca multe multe ciorbe 😀 . cu siguranta si una radauteana! :*

    • diva in bucatarie

      Ma bucur ca iti place ciorbita aceasta!

  • imi place enorm!

  • wow…………….cat de buna……….cat de aspectoasa……….demult nu am mai mancat asa ca ma autoinvit la masa.
    Pup si seara buna!

    • diva in bucatarie

      Cu mare drag, Medi!!!!

  • Elena

    Cred ca este foarte foarte gustoasa, am sa incerc si eu sa o fac de Paste, peste 1 zi, abia astept sa degustam asa ceva! 🙂

    • diva in bucatarie

      Sincer mie mi se pare uina din cele mai bune ciorbe…Merita incercata!

  • Cristina

    Buna
    ma intereseaza cata faina pui in sosul cu smantana ca m-am apucat sa fac ciorba si m-am trezit ca nu stiu cata faina.
    Mersi

    • diva in bucatarie

      1 lingura de faina, multumesc pentru atentionare!

  • Elena

    Super reteta, adorm fetele si ma apuc de ciorbita, e prima oara cand voi face, sper sa-mi iasa buna 🙂

    • diva in bucatarie

      Elena, cu siguranta va iesi! Astept impresiile dupa ce o faci!

  • nicoleta

    Super buna ,un pic mai delicata la gust decat cea de burta,yamii!

  • CLAUDIA

    ASTAZI O FAC SI EU

  • Arata demential! Vai, dar ce pofta mi s-a facut. Cred ca fug pana la magazin :))

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *