Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

11 octombrie 2011Diva in Bucatarie

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. Rulada de biscuiti cu nuca de cocos este un desert rapid, simplu, economic si delicios.

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos este un desert rapid, simplu, economic si delicios.

INGREDIENTE:

280-300 g biscuiti Petit Beurre
200 ml lapte
2 linguri cacao
30 g unt – pe care il topim
100 g unt
100 g crema de branza Philadelphia
120 g zahar pudra
50 g nuca cocos
1 lingurita esenta de vanilie

PREPARARE:

Biscuitii macinati ii amestecam cu cacao, lapte si 30 g unt topit pana se omogenizeaza bine.

Din compozitia obtinuta realizam o foaie dreptunghiulara, folosindu-ne de un sucitor. O dam la rece cat pregatim crema, amestecand untul cu zahar pana se topeste zaharul. Adaugam crema de branza, nuca de cocos si esenta de vanilie, apoi amestecam pana se omogenizeaza. Ungem cu aceasta crema foaia de biscuiti, o rulam si o dam la rece pentru cateva ore, sau peste noapte.

Invelim rulada intr-o folie de staniol sau in celofan, astfel incat sa se pastreze cat mai bine. Cand o scoatem din frigider taiem rulada felii de 2-3 mm si servim.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. M-am indragostit de site-ul tau:) si rulada asta e foarte, foarte buna. Un pont: mama mea cand o face pune si banana intreaga in mijloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *