RETETE RECENTE

ARDEI IUTI IN OTET

September 17, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

ardei iuti
otet
sare grunjoasa
zahar

PREPARARE:

Ardeii iuti ii spalam bine si ii aranjam in borcane – intregi sau felii, in functie de gusturi. La un borcan de 720 ml punem 1 lingurita zahar si o lingura sare, apoi turnam otet pana se umple borcanul. Capsam si punem borcanul (sau borcanele) in camara.

Simplu si foarte bun.

Spor la lucru!

Comentarii

  • Claudia

    o reteta atat de simpla si rapida!!! la noi nu se mananca iute, adica eu as manca, dar al meu sot nu si copilasii sunt prea mici inca sa aprecieze acest gust. retin reteta ca interesanta, ii va veni si ei vremea.

  • diva in bucatarie

    Cu siguranta! Weekend placut draga mea

  • Anul acesta am pus si eu doua borcane,unul mare cu ardei din acestia lungi de care ai pus si tu si unul mic cu ardeii aceia mici si ”turbati”.
    Noua ne-a ajung tot anul viitor ,cred 🙂
    Frmuoase culori in poze.

    • diva in bucatarie

      Multumesc Bucate apetisante!

  • Tare frumosi sunt asa colorati!We placut,Cristina!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Teo! Pup

  • zilahi adela

    Foarte colorata, anul acesta am pus si eu mai multe borcane, intregi si taiati. Asa fac si eu , singura diferenta este ca torn apa clocotita peste ei! Pupicei!

    • diva in bucatarie

      O sa incerc si cu apa clocotita! Pup

  • Ce culoare… Poza este minunata, cat despre ardei… nici nu mai spun! Te pup

    • diva in bucatarie

      Multumesc Simona! Pup

  • Cat de bine arata! La fel si blogul,se vede ca n-am mai dat pe aici de ceva vreme,dau vina pe fb,te-am urmarit acolo:)

    • diva in bucatarie

      Mitinita, multumesc…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *