Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale

22 iulie 2011Diva in Bucatarie

Pandispan cu caise, ciocolata alba si migdale. Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 40 minute. Dupa 20 minute il vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde ciocolata si fulgii de migdale.

Un pandispan cu caise, migdale si ciocolata alba este minunat! Combinatia de arome lasate de migdale si caise se imbina si te cucereste de la prima inghititura. Ciocolata alba intregeste si accentueza aromele, astfel incat sa poti spune la sfarsit ca nu te saturi de gustul dulce-acrisor.

INGREDIENTE:

6 oua
300 g zahar
300 g faina
150 ml ulei
1 plic praf de copt
1/2 lingurita esenta de migdale
8-10 caise
50 g ciocolata alba
50 g fulgi migdale

PREPARARE:

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se topeste zaharul. Incorporam galbenusurile amestecand usor cu un tel. Adaugam pe rand uleiul, esenta de migdale, praful de copt si faina, pe care le amestecam cu telul pana se omogenizeza compozitia.

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Punem peste acesta jumatati sau sferturi de caise, peste care presaram ciocolata alba taiata foarte subtire, apoi fulgi de migdale.

Avem grija sa le lipim de aluat apasand usor cu un cutit.
Coacem pandispanul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 40 minute. Dupa 20 minute il vom acoperi cu o folie de staniol pentru a nu se arde ciocolata si fulgii de migdale.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Hello,

    i tried your recipe this weekend and I have to say: It was so delicious. I haven’t had apricots in the kitchen, so I submit it with cherries. But this worked as well and was really good! Here you can see my result :-):
    Cake with Cherries, almonds and white Chocolate

    Thank you very much for this recipe! For sure, it was not the last recipe from you I tried ;-)!

    Greetings from Germany

    Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *