RETETE RECENTE

CONOPIDA PICANTA PANE

June 30, 2011 | CATEGORIA

Din categoria: ce mai gatim azi? Ceva rapid, de sezon, fara prea multe calorii?

INGREDIENTE:

1 conopida medie
3 oua
4 linguri faina
4 linguri pesmet
sare
piper
ulei pentru prajit
1 varf cutit fulgi de ardei iute
PREPARARE:

Spalam conopida , o desfacem in buchetele si o lasam 5 minute în apa cu sare. O punem la fiert timp de 2 minute in apa clocotita cu sare. Nu o fierbem mai mult pentru a nu se muia prea tare.
Batem ouale si le amestecam cu fulgii de ardei iute.

Conopida scursa si racita o dam prin faina, oua si pesmet (ca la snitele). Incingem uleiul bine apoi punem conopida la prajit.

O vom rumeni pe toate partile. Servim conopida pane calda, dar si rece, cu lamaie, mujdei de usturoi cu smantana, sau salata de rosii.

Pofta buna va doresc!

Comentarii

  • Da da…si eu fac ca e buna tare.
    Pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Bianca.

  • Noua ne place la nebunie conopida pane!
    Abia astept sa vina primavara sa putem sa o mancam cu rosii de gradina si branza proaspata 🙂 .

    • diva in bucatarie

      Alina, si noi mancam foarte des conopida pane…

  • Si mai buna daca e picanta!Iar ma inspir de la tine:)

    • diva in bucatarie

      multumesc…

  • Cat de buna e! Si noua ne place!

    • diva in bucatarie

      Multumesc, Raluca!

Leave a Reply to My Fancy Cake Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *