google plus pinterest twitter

ADS 1 code

CONOPIDA PICANTA PANE

30 Jun 2011

Din categoria: ce mai gatim azi? Ceva rapid, de sezon, fara prea multe calorii?

INGREDIENTE:

1 conopida medie
3 oua
4 linguri faina
4 linguri pesmet
sare
piper
ulei pentru prajit
1 varf cutit fulgi de ardei iute
PREPARARE:

Spalam conopida , o desfacem in buchetele si o lasam 5 minute în apa cu sare. O punem la fiert timp de 2 minute in apa clocotita cu sare. Nu o fierbem mai mult pentru a nu se muia prea tare.
Batem ouale si le amestecam cu fulgii de ardei iute.

Conopida scursa si racita o dam prin faina, oua si pesmet (ca la snitele). Incingem uleiul bine apoi punem conopida la prajit.

O vom rumeni pe toate partile. Servim conopida pane calda, dar si rece, cu lamaie, mujdei de usturoi cu smantana, sau salata de rosii.

Pofta buna va doresc!

Printeaza Printeaza
conopida-pane

8 Comentarii

  1. Bianca says:

    Da da…si eu fac ca e buna tare.
    Pupici

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc, Bianca.

  2. Alina says:

    Noua ne place la nebunie conopida pane!
    Abia astept sa vina primavara sa putem sa o mancam cu rosii de gradina si branza proaspata :) .

    1. diva in bucatarie says:

      Alina, si noi mancam foarte des conopida pane…

  3. mitinita says:

    Si mai buna daca e picanta!Iar ma inspir de la tine:)

    1. diva in bucatarie says:

      multumesc…

  4. Cat de buna e! Si noua ne place!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc, Raluca!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner