Snitele de curcan cu parmezan

6 iunie 2011Diva in Bucatarie

Snitele de curcan cu parmezan. Spalam carnea si o portionam, apoi o batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper, apoi trecem carnea prin ouale batute, faina, pesmet si parmezan.

INGREDIENTE:
(pentru 6 bucati)

500 g piept curcan
2 oua
100 g faina
100 g pesmet
100 g parmezan ras
200 ml ulei
sare
piper

PREPARARE:

Spalam carnea si o portionam, apoi o batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper, apoi trecem carnea prin ouale batute, faina, pesmet si parmezan.

Le prajim in ulei foarte incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Servim snitelele calde cu garnitura.

Pofta buna va doresc!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. La final am pus snitelele într/o tava non aderentă am acoperit cu felii de roșii,am presărat cu parmezan ras și am dat la cuptor pt aprox.15 min pînă s/a rumenit frumos și s/a topit parmezanul.A iesit f. bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *