Tarta cu capsune

1 iunie 2011Diva in Bucatarie

Tarta cu capsune. Pregatim budinca de vanilie cu 300 ml lapte. Dupa ce o luam de pe foc adaugam untul, 2 linguri zahar si ciocolata topita si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Azi este o zi importanta: 1 iunie – ziua copiilor! La toate petrecerile servim un tort, o prajitura, ceva dulce… Daca nu avem timp recurgem la retete ultra rapide, asa cum am procedat in cazul de fata.

Ingrediente tarta cu capsune:

1 blat tarta – cumparat
1 plic budinca de vanilie
300 ml lapte
4 linguri zahar
2 linguri ciocolata alba topita
100 g unt
1 plic gelatina rosie
500 g capsune

Mod de preparare tarta cu capsune:

Pregatim budinca de vanilie cu 300 ml lapte. Dupa ce o luam de pe foc adaugam untul, 2 linguri zahar si ciocolata topita si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam crema peste blat. Capsunele spalate si taiate felii le vom pune peste budinca in 2-3 straturi.

Fierbem gelatina cu 2 linguri zahar in 250 ml apa, apoi o turnam calduta peste fructe. Punem tarta la rece pentru o ora.

Rapid si delicios! Nu trebuie decat sa va convingeti.

Pofta buna va doresc!

Ma gasesti si pe  INSTAGRAM.

Pagina mea de  Facebook  este  aici.

Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. O idee buna. Am sa o fac impreuna cu fiica mea azi. Chiar daca si-a primit cadoul inca de ieri, o voi rasfata si azi cu aceasta tarta delicioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *