google plus pinterest twitter

ADS 1 code

CREMA DE BRANZA CU RIDICHI

15 May 2011

Aperitiv, sau gustare, cu marea calitate de a se prepara rapid. Este gustoasa si o puteti servi cu paine sau biscuti sarati, puteti sa o puneti pe felii de castravete, sau tulpina de telina si rezultatul va fi absolut delicios!

INGREDIENTE:

200 g branza de vaci
1/4 lingurita boia de ardei dulce
1/4 lingurita sare
1 ceapa verde
1 ou fiert de consistenta tare
marar
2 – 3 ridichi taiate cubulete mici
ridichi pentru decor

PREPARARE:

Amestecam crema de branza cu boia de ardei, sare, albusul de ou tocat foarte marunt, ceapa tocata, galbenusul de ou.

Dupa ce se omgenizeaza compozitia adaugam ridichile si mararul tocate. Amestecam iar si punem compozitia 5-10 minute la frigider.
Dupa ce s-a racit putin putem sa o aranajam intr-un bol si, sa decoram cu felii de ridichi.

Daca o serviti la o masa cu prietenii puteti pune crema de branza pe biscuti sarati, pe felii de castravete sau tulpina de telina.

Pofta buna!

6 Comentarii

  1. Nu de mult am facut si eu crema asta de branza numai ca nu am pus marar,ou si ridichi.
    Este foarte buna si rapid de facut.
    Data viitoare o voi face ca tine,ma bucur ca am gasit altfel de reteta.

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc, sper sa iti placa si varianta mea.

  2. Teoucatar says:

    O crema de branza nu am facut de o vesnicie!Bun si sanatos!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Teo.

  3. Angi says:

    Si eu cunosteam doar varianta clasica, dar acum este pacat sa nu ne folosim de ridichi, ceapa verde, etc 🙂
    Pupici!

    1. diva in bucatarie says:

      Angela, orice combinatie este buna, daca iti place…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner ADS 3 inner