Ciorba de porc cu afumatura si tarhon
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon. Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.
O ciorba ardeleneasca parfumata si gustoasa. Cine vrea o portie?
INGREDIENTE:
4 cotlete porc
2 carnati afumati
50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat
3 cartofi medii
1 morcov
1 pastarnac
1 gulie
1 telina mica
2 cepe
1 galbenus
100 ml smantana
1 lamaie
1 legatura tarhon
sare
piper
PREPARARE:
Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.
Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.
Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.
Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.
Pofta buna!
Va invit sa ma urmariti si pe canalul de YouTube. Nu uitati sa apasati pe clopotel ca sa fiti notificati cand postez o reteta noua.
Ma gasiti si pe Instagram – daca apasati aici.
Va invit si in grupul Gatesc cu prietenii – Retete gustoase.
Offff… ma omoriii! 🙁 Si eu care ma chinui la dieta…
Am apa`n gura… morrr de pofta 🙂
O bag la fovorite… nu promit ca o gatesc prea curand 🙁 … din pacate!
Te pup
mananci putin si fara paine… pup
Asta voiam si eu sa zic….m-ai omorat cu ciorba asta!
Una dintre preferatele mele…
Multumesc Ana!
imi place foarte mult ciorba aceasta! tarhonul si afumatura dau o savoare unica!
Multumesc Andreea!